مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره ترک اعتیاد تلفنی | درمان اعتیاد

بدون استفاده از مشاوره ترک اعتیاد به مواد مخدر یا مشاوره تلفنی ترک اعتیادو درمان مصرف مواد مخدر بسیار سخت می شود. روش های زیادی از جمله روش های دارویی و بدون استفادده از دارو برای ترک اعتیاد تا کنون معرفی شده است. که شروع درمان به هر کدام از این روش ها بدون آمادگی فکری و روانی بی فایده است و فرد معتاد دیر یا زود دوباره به مصرف مواد مخدر باز می گردد در بسیاری از مواقع فرد نمی تواند فشار های طی سیکل درمانی خود را تحمل می کند. به همین دلیل مشاوره ترک اعتیاد و مشاوره تلفنی ترک می توانند بسیار به افرادی که اعتیاد به مواد مخدر دارند و خانواده های آنها کمک کند.

 

برای مشاوره اعتیاد تلفنی و درمان آن می توانید از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی با شماره9099075228 تماس بگیرید.

 

 


اعتیاد چیست و علل به وجود آمدن اعتیاد به مواد مخدر

شاید این جمله را که اعتیاد بلای خانمان سوز می باشد را بسیار شنیده باشید. وقتی سخن از اعتیاد به میان می آید، منظور اعتیاد به مواد مخدر است. ولی اعتیاد ابعاد وسیع تری دارد. اعتیاد به مواد مخدر، اعتیاد به الکل، اعتیاد به بازی، اعتیاد به شبکه های اجتماعی از جمله شایع ترین اعتیاد ها در دنیای امروز می باشد. اعتیاد یک نوع اختلال رفتاری است و به زبان ساده می توان اعتیاد را عادت کردن، خو گرفتن و وابستگی به چیزی مخصوصا مواد مخدر تعریف کرد، که به دلیل افراط در استفاده از چیزی به وجود می آید. تا کنون دلایل بسیاری برای اعتیاد ذکر شده است اما اصلی این است که چرا با وجود اینکه همه از ضررات اعتیاد اطلاع دارند چرا باز هم به اعتیاد رو می آورند ؟ چرا با وجود این همه تبلیغات منفی باز شاهد افزایش گرایش نسبت سیگار هستیم ؟ پس باید ابتدا ریشه و عوامل اصلی اعتیاد را پیدا کنیم و سپس از طریق مشاوره اعتیاد به درمان اعتیاد و مشاوره اعتیاد پرداخته شود.

عوامل به وجود آورنده اعتیاد

ریشه و علت اصلی اعتیاد در افراد مختلف از هر شخص به شخص دیگر متفاوت است. بعضی از افراد به دلیل داشتن روحیه خاص و درون گرایی و بعضی نیز به دلیل روحیه های ساختار شکن و علاقه به نقض قوانین به اعتیاد روی می آورند. برای بعضی ها این مسئله تنها یک ماجراجویی ساده است در حالی که اصلا فکر نمی کردند که ماجراجویی مواد مخدر زندگیشان را دستخوش ماجرای اعتیاد کند. در اغلب موارد اعتیاد زمانی اتفاق می افتد که فرد در شرایط بحرانی روحی و روانی یا بحران جسمی قرار دارد. اما زمان هایی هم وجود دارد که فرد تحت تاثیر شرایط محیطی ( دوستان، خانواده ، محله و ....) دچار اعتیاد می شود. اما نکته مشترک در تمامی عوامل اعتیاد  لغزش و عدم توانایی فرد در مدیریت کردن مقاوت خود در مقابل مواد مخدر است. از عوامل اعتیاد می توان به ژنتیک، محیط اجتماعی، جنسیت، ضعف در مهارت های اجتماعی، شرایط روحی و روانی – بیماری های روانی، روابط نابسامان خانوادگی، فشار دوستان اشاره داشت.

برای اطلاع دقیق از علل گرایش به اعتیاد و عوامل محرک اعتیاد به مواد مخدر کلیک کنید.

تاثیر محرک ها در اعتیاد به مواد مخدر

اعتیاد به مواد مخدر یک مسئله بسیار جدی قلمداد می شود اما خطرناک تر از آن این تصور است که بعد از اعتیاد به مواد مخدر، فرد با این دیدگاه جلو برود که با استفاده از مواد مخدر هیچ اتفاق خاصی برای او نمی افتد و ترس آنها از مصرف مواد مخدر ریخته شود بدون توجه به به مخالفت ها و اعتراضات خانواده، دوستان و اطرافیانش به مصرف مواد مخدر ادامه دهد.

عوابق مبتلا شدن به اعتیاد

افرادی که به اعتیاد مبتلا می شوند در روز های اول به نظرشان چیزی بدی به نظر نمی رسد. برای بسیاری از افراد یک تفریح تلقی می شود. اما با پیشروی در اعتیاد کم کم این تفریج تبدیل به یک نیاز و نهایتا به یک بیماری می شود. اعتیاد به مواد مخدر به مرور سبب به وجود آمدن بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های ریویُ بیماری های روانی و بیمارهای پوستی و قبلی و .... می شود. علاوه بر آسیب های جسمی و روحی که اعتیاد به خود فرد وارد می کند سبب می شود که فرد معتاد به مرور زمان اثرات مخربی را بر خانواده خود داشته باشد و کم کم از خانواده و جامعه خود طرد شود. هزینه بالا اعتیاد در صورتی که وضعیت مالی فرد نامساعد باشد خانواده او را نابود می کند و حتی سبب می شود تا فرد معتاد وسایل خانه و زندی خود را بفرشد و حتی به کار های مخرب تری دست بزند.

چرا مشاوره اعتیاد و درمان اعتیاد باید جدی گرفته شود ؟

طبق آخرین گزارش های معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر مصرف کنندگان مستمر مواد مخدر در طی یک سال دو میلیون و هشتند و هشت هزار نفر هستند. که به صورت رسمی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام شده است. بر اساس همین آمار شایع ترین مواد مخدری که مصرف می شود تریاک و مشتقات آن 66.8 درصد، حشیش و ترکیبات آن شامل علف، مارجوانا ( گل) 12 درصد به ترتیب پرمصرف ترین مواد مصرفی در افراد مواد می باشد و هروئین و کراک با 11 درصد در رده سوم قرار دارد.

سن مصرف دخانیات به 13 سال رسیده است. مشتری سیگار نخی بیشتر جوانان و نوجوانان هستند. سالانه 10 هزار میلیارد تومان توسط افراد سیگاری دود می شود. مصرف قیلیان روز به روز در حال همه گیر شدن می باشد. افزایش 3 برابری مصرف دخانیات در فیلم ها این قضیه را روشن تر بیان می کند. دخانیات عامل اصلی 12 درصد از بیماری ها ی غیر واگیر داری می باشد

 

آمار نشان می دهد 2.5 درصد افراد کشور به مواد مخدر ( به غیر از سیگار ) اعتیاد دارند. با توجه به اینکه هیچ عزمی برای کنترل مصرف دخانیات و اعتیاد وجود ندارد، پس بهتر است که کنترل را از خودمان شروع کنیم. مشاوره اعتیاد و کسب آگاهی لازم در خوصوص اعتیاد یکی بهترین روش های کنترل پیشگیری از اعتیاد می باشد. شما می توانید از خدمات مشاوره حضوری و مشاوره تلفنی اعتیاد مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی بهرهند شوید.

نقش مشاوره در فرایند ترک اعتیاد و درمان اعتیاد

مشاور اعتیاد سعی در آموزش خانواده و شخص معتاد با استفاده از به کارگیری مهارت ها و شیوه های صحیح ارتباطی و انگیزی دارد تا در ابتدا انگیزه ترک مواد مخدر را در فدر معتاد به وجود بیاورد. که احتمال بازگشت فرد به مصرف مواد مخدر را در طول درمان و هم بعد از درمان کاهش دهد. 

مشاوره اعتیاد و درمان اعتیاد فرد معتاد را از کجا باید شروع کرد؟

گام اول برای ترک اعتیاد این است که فرد بپذیرد که معتاد است. شاید شما هم با این جمله از سوی افراد معتاد روبرو شده باشید که : من معتاد نیستم، فقط برای تفنن مصرف می کنم و هر وقت که بخواهم آن را کنار می گذارم. اولین قدم در مشاوره اعتیاد این می باشد که فرد قبول کند که معتاد است. فرد معتاد زمانی که اعتیاد خود را قبول نکرده است، احساس خطر نمی کند و نمی توان مشاوره ترک اعتیاد را و درمان او را آغاز است.

گام دوم برای ترک اعتیاد این است که فرد معتاد را از عواقب اعتیاد و افکار وسوسه کننده اش به سمت مواد مخدر و وضعیت نامناسبی که در آن قرار دارد، آگاه کنیم. تا انگیزه لازم را در وی برای شروع درمان اعتیاد و عدم بازگشت به سمت مواد مخدر ایجاد کنیم.

گام سوم این است که فرد معتاد، اطرافیانش را دلسوز خود بداند و به این نتیجه برسد که آن ها می خواهند او را یاری کنند تا اعتیادش را کنار بگذارند و قصد آزار و اذیت او را ندارند.

گام آخر شروع مشاوره درمان اعتیاد می باشد که باید آبرو و شان انسانی فرد معتاد حفظ گردد، توهیم، تهیدید یا تحقیر نشود، چرا که با داشتن واکنش های منفی می توانید فرد معتاد را از مشاوره اعتیاد و درمان آن منصرف کنید و روند درمانی او به طور کلی متوقف گردد.

اهمیت مراجعه به مراکز مشاوره اعتیاد برای درمان اعتیاد

همانطوری که در مطلب عوامل موثر در اعتیاد به مواد مخدر توضیح دادیم. افراد بخصوص قشر جوان و نوجوان بایستی آموزش ببنند. داشتن ارتباط موثر و مستمر با مراکز مشاوره ترک اعتیاد و استفاده از راهنمایی های آن ها یاری می کند.  تا فرد از هم از لحاظ فکری و هم از لحاظ جسمی بتواند خود را در برابر اعتیاد ایمن کند. و از به دام افتادن در تله اعتیاد پیش گیری کند. همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.

ولی کاربردی اصلی مشاوره اعتیاد مربوط به افرادی وخانواده هایی است که به دنبال ترک اعتیاد و درمان اعتیاد می باشند. همانطوری که گفتیم تا روزی که فرد معتاد اعتیاد خود را قبول نکند و به نتیجه نرسیده باشد که باید اعتیاد خود را ترک کند، درمان خیلی سخت است. معمولا افراد معتاد به علت دخالت ها و توهین هایی که اطرافیان به آنها کرده اند، در مقابل درمان اعتیاد موضع می گیرند و همواره موفق به ترک اعتیاد نمی شوند.

جلسه مشاوره اعتیاد و صحبت کردن با فرد متخصص می تواند نتیجه مثبت به دنبال داشته باشد. فرد معتاد در هنگام صحبت با مشاور اعتیاد، مشکلات و مسائلی را که با آنها درگیر است بیان می کند و از همین رو مشاوره و راهنمایی اصولی و لازم را دریافت نماید.

مزیت مشاوره تلفنی ترک اعتیاد به مشاوره حضوری ترک اعتیاد

متاستفانه دیدگاه کلی مردم نسبت به مشاوره اعتیاد حضوری چندان مطلوب نیست به همین دلیل مراجعه به مراکز مشاوره ترک اعتیاد زمانی انجام می شود که کار از کار گذشته است. یکی از مسئله های اصلی مشاوره ترک اعتیاد حضوری، مقاومت فرد معتاد در برابر حضور مرکز مشاوره می باشد. و زمانی که به مشاوره حضوری مراجعه می کنند، مشکلات و مسائل خود را به درستی بیان نمی کنند. فرد معتاد زمانی که در مشاوره حضوری با یک فرد نا آشنا رو برو می شود واکنش منفی از خود نشان می دهد و بسیاری از مشکلات و مسائل خود را نمی تواند به راحتی بیان کند. مراکز مشاوره تلفنی ترک اعتیاد در سال اخیر یک بستر مناسب را فراهم کرده است تا افراد که نیاز به مشاوره ترک اعتیاد دارند با مشکلات نام برده روبرو نشوند.

چرا مشاوره تلفنی ترک اعتیاد

از طریق مشاوره تلفنی ترک اعتیاد به مواد مخدر، در کوتاه ترین زمان ممکن افراد می توانند به راحتی به مشاوران متخصص در زمینه های مختلف اعتیاد دسترسی پیدا کنند. مشاوره ترک اعتیاد تلفنی این امکان را فراهم کرده است تا تنها با یک تلفن در هر ساعت از شبانه بدون نیاز به مراجعه حضوری مشاوران اعتیاد در دسترس باشند. در مشاوره ترک اعتیاد به مواد مخدر تلفنی افراد می توانند بدون سانسور مشکلات و مسائل خود را مطرح نماییند تا راه حل مناسبی بسته به شرایط خود برای ترک اعتیاد دریافت نمایند و همچنین از اعتیاد به وسیله آموزش هایی که دریافت می کنند پیش گیری نمایند. با استفاده از مشاوره تلفنی اعتیاد هزینه شما نسبت به مشاوره حضوری ترک اعتیاد بسیار کاهش پیدا می کند و همان مشاوره ای را دریافت می کنید که در مشاوره ترک اعتیاد حضوری دریافت می نمایید. با توجه به اینکه در خیلی از شهر ها و روستا ها مراکز مشاوره اعتیاد وجود ندارد. شما می توانید از هر نقطه ای از کشور تماس بگیرید، نگرانی ها، مشکلات و دغدغه های خود را مطرح کنید  و از خدمات مشاوره تلفنی بهرمند شوید.

مرکز مشاوره تلفنی ترک اعتیاد به مواد مخدر هنر زندگی

مرکز مشاوره تلفنی هنر زندگی تنها سامانه مشاوره تلفنی مورد تایید خانه روانشناسان است که خدمات مشاوره تلفنی ترک اعتیاد به مواد مخدر را انجام می دهد. اکثر مشاوران مرکز مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی هنر زندگی اساتید دانشگاه های تهران و روانشناسان مطرح کشور هستند. مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی  خدمات خود را در زمینه ها ی مشاوره تلفنی طلاق ، مشاوره تلفنی جنسی، مشاوره تلفنی زناشویی، مشاوره زندگی مشترک ارائه می دهد. مشاوره روانشناسی هنر زندگی تنها سامانه مورد تایید خانه روانشناسان ایران می باشد.

 

برای مشاوره تلفنی درمان اعتیاد و درمان آن می توانید از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی با شماره9099075228 تماس بگیرید.


خدمات مرکز مشاوره تلفنی خانواده هنر زندگی

مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی خانواده هنر زندگی با بهره مندی از کادر مجرب خدمات خود در زمینه مشاوره تلفنی خانواده با موضوعاتی شامل مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی دختر و پسر،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی‌های پیش از ازدواج،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره اعتیاد، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره همسریابی مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره زندگی مشترک،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره جنسی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره زناشویی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوران بارداری، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره ترک اعتیاد، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره یادگیری کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره بازی کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره تربیت کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره نوجوان، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره افسردگی، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره جوان، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره طلاق، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره خیانت، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره کنترل استرس و مشاوره کاهش اضطراب و .... ارائه می دهد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.