مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

ترک ترامادول بدون درد

آیا تصمیم به ترک ترامادول دارید؟ آیا خود را یک فرد معتاد به ترامادول می پندارید؟ ترامادول دارویی ضد درد است که در موارد خاصی برای التیام درد توسط پزشک برای بیمار تجویز میشود. ترامادول مسکنی با خواص مخدری است که برای کاهش و کنترل دردهای جسمانی بیماران تجویر می شود. به دلیل حس نشاط و نئشگی که مصرف ترامادول دارد، امروزه جوانان زیادی به مصرف ترامادول گرایش پیدا کرده اند. ترامادول مسکنی ضعیف تر از مورفین است و پزشکان معمولا داروی ترامادول بیشتر از 2 هفته برای بیماران خود تجویز نمی کنند. از این رو ترامادول جز داروهای اعتیاد آور تلقی می شود و افراد ممکن است با مصرف بی رویه ترامادول به این ماده اعتیاد پیدا کنند. متاسفانه در سال های اخیر در ایران مصرف ترامادول به خصوص در میان جوانان بسیار شایع شده است و جوانان زیادی ترامادول اعتیاد پیدا کرده اند.

 

برای مشاوره ترک و درمان اعتیاد تلفنی می توانید از طریق تلفن ثابت با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی با شماره 9099075228 تماس بگیرید.

از تبادل نظر هنر زندگی می توانید مشکلات خود را با دیگران به اشترک بگذارید

   

موارد مصرف ترامادول

مصرف ترامادول اثراتی بر روی شخص میگذارد که موجب می شود برخی از افراد به این دارو معتاد شوند. از جمله این اثرات میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

1- مصرف ترامادول باعث نئشگی می شود و انزال مردها را در روابط جنسی به تاخیر می اندازد. به این دلیل مردهایی که دارای زود انزالی هستند و یا تمایل به رابطه جنسی طولانی مدت دارند از ترامادول استفاده می کنند.

2- افرادی که شرایط کاری سخت سنگینی دارند و یا مجبور هستند که مدت طولانی را بیدار بمانند به مصرف ترامادول گرایش پیدا می کنند

3- پزشکان برای تسکین درد برخی از بیماران ترامادول را تجویز می کنند و در بعضی از موارد افراد پس از اتمام دوره دارو به صورت خود سرانه مصرف ترامادول را ادامه می دهند.

4- افرادی معتاد به مواد مخدر و افیونی دیگر به مصرف قرص ترامادول روی می آورند.

5- این دسته بیشتر مربوط به جوانان و حتی نوجوانانی هستند که به خاطر خوش گذرانی و اصیت نئشگی که در اثر مصرف قرص ترامادول به آن ها دست می دهد روی به مصرف ترامادول می آورند.

 

تداخلات دارویی مصرف ترامادول

مصرف قرص ترامادول در هر صورت برای تمامی افراد مضر است و اثرات زیان باری را به وجود می آورد. برخی از افراد به دلیل شرایط خاصی که دارند به هیچ نباید قرص ترمادول را مصرف کنند. مصرف قرص ترامادول برای این دسته از افراد می تواند اثرات جبران ناپذیری داشته باشد و برای همیشه تاوان سنگینی را متحمل شوند.

1- زنان باردار در دوران بارداری به هیچ وجه بدون تجویز پزشک به صورت خود سر این قرص را مصرف نکنند.

2- زنان در دوران شیردهی فقط با مشاوره و تجویز پزشک متخصص از قرص های ترامادول استفاده کنند.

3- افراد مبتلا به صرع یا تشنج.

4- داشتن بیماری های کلیوی و کبدی.

5- مصرف داروهای اعصاب و روان.

6- مصرف نوشیدنی های حاوی الکل و مست کننده.

7- مصرف داروهای آنتی سایکوز از قبیل فلنزین، سیتالوپرام، امی تریپتبلین.

8- مصرف داروهای تسکین درد و مخدر از قبیل مرفین، کدئین، مرفین.

 

علائم مصرف ترامادول

با مصرف ترامادول اثراتی فیزیکی، ظاهری و جسمی در شخص ظاهر میشود. در ادامه به بررسی چند مورد از این علائم می پردازیم. سرخ شدن و خماری چشم ها، نگاه های بی دلیل به یک نقطه به مدت طولانی، از بین رفتن حافظه کوتاه مدت، سرگیجه، خواب آلودگی و خارش، عصبانیت، تعریق، اسهال می باشد. عده ای به غلط ترامادول را برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می دهند. کسانی که این دارو را جهت ترک اعتیاد استفاده می کنند. وقتی دوز دارو به کمتر از 200 میلی گرم برسانند. علائم ترک مواد مخدر را از خود نشان خواهد داد و دوباره به مصرف ترامادول یا مواد مخدر روی می آورند. ترامادول داروی مناسبی برای ترک اعتیاد نیست! بعلاوه اکثر قریب به اتفاق بیماران وابسته به مواد مخدر در کنار مصرف مواد مخدر از دارو های آرام بخش اعصاب، آرامش بخش و خواب آور ها استفاده می کنند. چنانچه که در قسمت تداخلات دارویی ترامادول این داروها عنوان شده باشد مصرف همزمان ترمادول با این داروها خود خطر تشنج و ایست تنفسی را به همراه خواهد داشت.

 

عوارض ترک ترامادول

کسانی که به صورت متداوم از ترامادول استفاده می کنند نباید ناگهانی آن را ترک کنند جون ترک ناگهانی آن خطرناک بوده و باید طبق نظر پزشک آن را ترک کند. مصرف این دارو در بخش های مختلف بدن عوارض جبران ناپذیری به وجود می آورد که عبارتند از :

عوارض جسمانی: خارش، اختلالات بینایی، استفراغ، خشکی دهان، درد معده، تکرر ادرار، دفع پروتین در بدن، مشکلات تنفسی، اسهال، تب و احساس سردی در بدن و بسته به نوع سیسیتم بدنی می تواند عوارضی مانند قرمز شدن مردمک چشم و... در بدن ایجاد کند.  

از جمله عوارض روحی و روانی ترک ترمادول بدون درد می توان به افسردگی، سردرد، خواب الودگی، کم اشتهایی، اضطراب، اختلال تعادل، ضعف اشاره داشت.

 

چند نکته در مورد ترامادول


1- هر قری 100 میلی گرمی ترامادول معادل تقریبا 2 الی 3 گرم تریاک است بنابراین این دارو یک داروی قوی می باشد و باید در مصرف احتیاط کرد.

2- برای ترک ترامادول و رفع سمومیت آن می توان از مواد لبنی مانند شیر استفاده کرد. شیر به دفع سمموم ناشی از ترامادول کمک می کند.

3- می توان برای بر طرف کردن ضعف بدن و رفع کلافگی ناشی از آن از شکلات تلخ استفاده کرد و مواد موجود در شکلات تلخ موجب کاهش درد و ارامش فرد می شود.

4- مصرف میوه و سبزیجات بو خصوص موز می توانند به ترک ترامادول کمک کرده و مسمویت های ناشی از ترک ترامادول کمک زیادی بکند.

5- ترامادول به شدت به دستگاه گوارش صدمه میزند و اگر از آن برای ترک مواد مخدر استفاده می کنید حتما بعد از غذا مصرف کنید.

6- اگر قصد ترک ترامادول را دارید حتما به یک پزشک و روان شناس مراجعه کنید چون ترک ترامادول هم جنبه جسمی دارد و هم جنبه ی روحی که باید بر طرف بشود.

7- برخی از افراد برای زود انزالی از این قرص استفاده می کنند در دوران کوتاه مدت مناسب است ولی در دراز مدت نه تنها آن را برطرف نمی کند بلکه باعث می شود دوز آن بالا رفته و اثر آن به مرور کاهش می یابد و بعدا مشکلات جنسی برای فرد ایجاد می کند.

8- ترک ترامادول خطرناک بوده و باید طبق نظر پزشک و مشاور اقدام به ترک ترامادول کرد. چون ترک ناگهانی باعث تب و لرز و احساس لرز و ضعف در بدن، اسهال، استفراغ، بی اشتهایی و مواردی از این قبیل می شود. در برخی موارد ترک ترامادول برای افرادی که مدت چند سال ترامادول را استفاده کرده اند موجب مرگ می شود.

9- برای ترک ترامادول می توان از استامینوفن کدین و کاهش تدریجی قرص طبق نظر پزشک استفاده کرد. اگر در مدتی از ترامادول استفاده کرده و طبق شرایطی نمی توانید آن را مصرف کنید می توانید از استامینوفن کدین استفاده کنید.

 

مشاوره اعتیاد و درمان اعتیاد فرد معتاد را از کجا باید شروع کرد

برای ترک اعتیاد ابتدا فرد باید بپذیرد که معتاد است. شاید شما هم با این جمله از سوی افراد معتاد روبرو شده باشید که: من معتاد نیستم، فقط برای تفنن مصرف می کنم و هر وقت که بخواهم آن را کنار می گذارم. اولین قدم در مشاوره اعتیاد این می باشد که فرد قبول کند که معتاد است. فرد معتاد زمانی که اعتیاد خود را قبول نکرده است، احساس خطر نمی کند و نمی توان مشاوره ترک اعتیاد را و درمان او را آغاز است. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد مشاوره ترک اعتیاد حضوری و مشاوره تلفنی ترک اعتیاد کلیک کنید. شما می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی و حضوری از خدمات مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی بهرمند شوید. مشاوران هنر زندگی آماده پاسخگویی به سوالات شما در تمامی ساعت روز هستند.

 

برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی می توانید از طریق تلفن ثابت با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی با شماره9099075228 تماس بگیرید.

از تبادل نظر هنر زندگی می توانید مشکلات خود را با دیگران به اشترک بگذارید


خدمات مرکز مشاوره تلفنی خانواده هنر زندگی

مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی خانواده هنر زندگی با بهره مندی از کادر مجرب خدمات خود در زمینه مشاوره تلفنی خانواده با موضوعاتی شامل مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی دختر و پسر،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی‌های پیش از ازدواج،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره اعتیاد، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره همسریابی مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره زندگی مشترک،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره جنسی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره زناشویی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوران بارداری، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره ترک اعتیاد، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره یادگیری کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره بازی کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره تربیت کودک، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره نوجوان، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره افسردگی، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره جوان، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره طلاق، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره خیانت، مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره کنترل استرس و مشاوره کاهش اضطراب و .... ارائه می دهد.



منبع : ترک ترامادول

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.