هیچکس دوست ندارد که مورد نفرت یا غضب دیگران باشد،فردی دوست داشتنی بودن نیازی است که به طور طبیعی در همه انسانها وجود دارد، مگر افرادی که از اختلالات شخصیتی خاصی مانند شخصیت وابسته برخوردارند. شما نیز مانند باقی انسانها دوست دارید که دیگران نسبت به شما احساس خوبی داشته باشند و مهر بورزند. برای رسیدن به این نیاز و خواسته شما نیز باید اقداماتی انجام دهید، اما در این مسیر نباید فراموش کنید که بیش از اندازه در خدمت دیگران بودن برای دوست داشته شدن، شما را خسته و فرسوده میکند و به سلامت جسمی و روانی شما صدمه میزند. در این مقاله اصلیترین نکات برای اینکه انسانی دوست داشتنی باشید را بیان کرده ایم.
برای دریافت مشاوره در زمینه ارتباط مثبت با دیگران میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265تماس بگیرید.
منبع: چگونه فردی دوست داشتنی باشیم؟
اولین قدم برای اینکه دیگران شما را دوست داشته باشند این است که شما نیز فردی دوست داشتنی باشید که دیگران را دوست دارد و انسانها برایش مهم هستند. حاضرید منفعت جمع را به منفعت خودش ترجیح دهید و به دیگران کمک کنید. افراد خودخواه و منفعت طلب هرگز نمیتوانند دوست داشتنی باشند. در ادامه 11 نکاته برای دوست داشتنی بودن شما آورده ایم:
برای اینکه دیگران شما را دوست داشته باشند، باید خودتان باشید. هیچ کس، آدمی را که مدام در حال نمایش باشد را دوست ندارد. برای اطلاع از راه های اصیل بودن کلیک کنید.
یک شخص دوست داشتنی، قلب مهربانی دارد. از احساسات دیگران آگاه هست و به دیگران کمک میکند. شخص دوست داشتنی قدر محبت دیگران را میداند و برای جبران محبتشان تلاش میکند.
حفظ کردن غرور با متکبر بودن متفاوت است. نگاه از بالا به پایین درست نیست، اما شما باید سطح و احترام خود را حفظ کنید. در مقابل بی احترامیها و توهینها واکنش محترمانه و قاطع نشان دهید و همزمان با دیگران هم حس باشید.
فردی که عاشق خودش نباشد و همیشه از ضعیف بودن خود صحبت کند دوست داشتنی نیست. هیچ وقت برای جلب محبت دیگران خود را تحقیر نکنید و ترحم نخرید. به خود اعتماد داشته باشید و دوست داشتن خود را تمرین کنید.
همیشه تمیز و خوش بو باشید. برای نگاه دیگران اهمیت قائل باشید، اما نه به اندازه ای که به این کار اعتیاد پیدا کنید. سعی کنید حداقل آرایش، اصلاح و مرتب بودن را داشته باشید. آرایش زیاد زنان یکی از افراطهایی است که برای دوست داشته شدن انجام میدهند، بدون آن که متوجه آسیبهای آن باشند.
یک شخص دوست داشتنی، حرف و عملش مثل هم است. به وعدههای خود عمل میکند، میتواند کارهای سخت را انجام دهد، محل زندگی اش مرتب است، صادق است و اختیار زندگی خود را دارد.
هرگز برای جلب توجه، فحاشی، غیبت و انتقاد نکنید؛ چون افرادی با همین رفتار و خلقیات به شما نزدیک خواهند شد. فرد دوست داشتنی، با تواناییها و محسناتش خود را نشان میدهد، در حالی که جلب توجه به هر قیمتی کار بسیار راحتی است.
فرد دوست داشتنی فردی توانمند و چند بعدی است. او میتواند دیگران را با مهارت هایش جذب خود کند. موسیقی یا ادبیات میداند. نقاش یا ورزشکار است. در نجاری یا کامپیوتر خبره است. هر هنر و توانایی و یاد دادن آن به دیگران همراه با فروتنی، میتواند شما را تبدیل به فردیدوست داشتنی کند.
دیگران، آدم خود خواه و منفعت طلب را دوست ندارند. بنابراین در حد توان خود به دیگران کمک کنید. فراموش نکنید فقط اگر کاری از دستتان بر میآید کمک کنید و برای دوست داشته شدن، خود را اسیر بحران نکنید.
افرادی که دائما در حال گله و شکایت از دنیا هستند و همیشه دیگران را مقصر بدبختیها میدانند، بسیار خسته کننده هستند و معمولا جز چند فرد محدود مثل خودشان، کسی آنها را دوست ندارد. بنابراین سعی کنید کمی امیدوار باشید و سعی کنید به دیگران انگیزه و حال خوب منتقل کنید. برای این کار مثبت اندیشی را تمرین کنید.
یکی از مهمترین ملاکهای دوست داشتنی بودن این است که شما بتوانید دیگران را با وجود اختلافات و تفاوتهایتان بپذیرید و دوست داشته باشید. به تفاوتهای قومیتی، اعتقادی، سیاسی و خانوادگی همدیگر احترام گذاشته و هرگز خود را برتر از دیگران نبینید.
برای دوست داشته شدن هرگز خود را فراموش نکنید. شاید شما برای اینکه دیگران به شما احترام بگذارند، از شما یاد کنند، هزینههای زیادی کرده باشید و این مسیر سخت، شما را خسته و فرسوده کرده باشد. بودن برای دیگران به مرور زمان شما را از خودتان دور کرده و در تمام مراحل زندگی، نیاز به تایید و حضور دیگران دارید و این مسئله شما را آزار خواهد داد. اگر فردی هستید که بیش از حد برای دیگران از خود هزینه میکنید، حتما برای خودشناسی و رفع این نیاز کاذب خود به مشاوره روانشناسی مراجعه کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ارتباط مثبت با دیگران میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265تماس بگیرید.