قرص دراگون از جمله داروهای ترک اعتیاد است که در مواردی توسط برخی از افراد مورد سوء مصرف قرار می گیرد. این دارو می تواند پیامد هایی از جمله تشنج و حتی مرگ را به همراه خواهد داشته باشد. اعتیاد به مواد اعتیاد آور از بیمارهای است که بیمار برای رهایی از آن دست به هر کاری می زند. در این میان برخی از قرص های ترک اعتیاد با تبلیغات فراوان توانسته اند جای خود را باز کنند. بسیاری اند افرادی که به صورت ناآگانه و بدون اطلاع به مصرف این قرص ها روی می آورند. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا شما را با قرص دراگون و عوارض و پیامد هایی که مصرف آن برای شما به همراه خواهد داشت بیشتر آشنا کنیم.
برای دریافت مشاوره در زمینه قرص دراگون می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.
منبع : قرص دراگون | تداخلات دارویی، عوارض و پیامد های قرص دراگون
قرص دراگون ( Dragon )، از جمله داروهایی است که امروزه توسط بسیاری از افراد به منظور ترک اعتیاد و حتی رفع مشکل زود انزالی مورد مصرف می گیرد. ماده اصلی این قرص میراگنین است که اثراتی مشابه تریاک دارد که شادی بخش و ضد اضطراب می باشد. به شرطی که قرص اصلی دراگون تحت نظر پزشک مورد مصرف قرار گیرد تست اعتیاد به مواد مخدر( افیونی ) از جمله تریاک را مثبت نمی کند.
قرص دراگون از گیاهی به نام کراتوم گرفته می شود که حاوی میراگینین و میرافیلین است که خواصی مشابه با آگونیست های گیرنده مورفین و خانواده تریاک دارد. چندین نوع از قرص های مختلف گیاه کراتوم از جمله قرص دراگون در عطاری ها فروخته می شود.
این دارو وابستگی های جسمانی زیادی ایجاد می کند و معمولا علائم خماری آن شبیه تریاک است. مصرف این دارو سبب کم خوابی و بی خوابی فرد می شود. ترک ناگهانی قرص دراگون باعث بدن درد، لرزش بدن و بهم ریختن تعادل خلقی و روحی می شود. در صورت مصرف بیش از حد عوارضی مثل تشنج، کما و مرگ هم می تواند گریبان مصرف کننده را بگیرد.
در صورتی که در زمان مصرف قرص دراگون دچار تشنج شدید؛ از مصرف مجدد این قرص حتی به میزان کم جدا خودداری نمایید چرا که احتمال تشنج شدید و مرگ را در شما افزایش می دهد. تشنج در زمان مصرف این دارو ارتباط مستقیمی با وضعیت کبد فرد مصرف کننده دارد. در صورتی که مشکلات کبدی از جمله کبد چرب و ... در دارید از مصرف این دارو خودداری نمایید.
هر چقدر میراگینین موجود در قرص بالاتر باشد خطر تشنج و کما بیشتر می شود و ممکن است فرد را به کام مرگ بکشاند. میراگینین بالا در قرص های دراگون VIP وجود دارد. تشنج در دراگون مشابه با تشنج با قرص ترامادول می باشد. از جمله دارو ها و مواد اعتیاد آور دیگری احتمال اوردوز، تشنج و حتی مرگ را در فرد افزایش می دهد می توان به مصرف همزمان دراگون با ترامادول، الکل و دارو های شبه مخدر دیگر اشاره داشت. همانطوری که گفتیم تشنج با قرص دراگون ارتباط مستقیمی با سلامت کبد فرد دارد.
از آنجایی که اعتیاد علاوه بر وابستگی جسمانی، وابستگی روحی شدیدی را در فرد مصرف کننده ایجاد می کند. ترک اعتیاد به این مواد علاوه بر سم زدایی نیاز به درمان روانشناسی و دریافت مشاوره است. شما با مراجعه و دریافت مشاوره ترک اعتیاد از یک فرد متخصص در این زمینه می توانید بهترین راه برای درمان اعتیاد انتخاب کنید. توصیه اصلی ما به شما این است که جدا از مصرف هر دارویی به صورت ناآگاهانه جدا خودداری نمایید چرا که با این کار علاوه بر وابستگی به ماده ای که به آن اعتیاد دارید به ماده جدیدی نیز وابستگی پیدا کرده و فرایند ترک برای شما دشوارتر می شود. ما با جمع آوری بهترین متخصص ترک اعتیاد آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما هستیم.
برای دریافت مشاوره در زمینه قرص دراگون می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.
منبع : قرص دراگون | تداخلات دارویی، عوارض و پیامد های قرص دراگون