چه حرف هایی را نباید به همسر زد ؟ در هر رابطه زناشویی ممکن است بحث و دعواهایی پیش آید؛ اما هر چقدر هم که از استحکام رابطه تان مطمئن باشید، برخی حرف ها می توانند آسیبی جبران ناپذیر به رابطه زن و شوهر بزنند. افراد اغلب در پی احساساتی چون خشم و ناراحتی، کنترل خود را از دست داده و حرف های برنده ای به زبان می آورند. نوع رابطه زوجین، پیشینه خانوادگی و تحصیلات از جمله عواملی هستند که بر نحوه رفتار افراد در ناراحتی تاثیر می گذارند. اگر احساس می کنید مهارت کنترل احساسات در شما پایین است و یا اختلافات خانوادگی تان به قدری است که قادر به حل آن ها با روش های خودتان نیستید، حتما از مشاوره خانواده استفاده نمایید. در ادامه نکاتی درباره حرف هایی که نباید به همسرتان بزنید، اشاره کرده ایم.
برای دریافت مشاوره در زمینه جبران حرف هایی که نباید به همسر زد میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.
منبع : چه حرف هایی را نباید به همسرتان بگویید؟
در هر رابطه ای مثل دوستی، همکاری، همکلاسی و... ممکن است بحث و ناراحتی پیش بیاید و در حین دعوا حرف هایی ناشایست زده شود. در بسیاری از این موقعیت ها به دلیل نبود وابستگی عاطفی و یا پیوند ضعیف، کلمات چندان اثر نداشته و یا حتی اگر ناراحتی هم پیش آید، تنها با تغییراتی در زندگی می توان از آن ها به عنوان تجربه ای در زندگی استفاده کرد. این موضوع در رابطه با خانواده و مخصوصا همسر صدق نمی کند، چرا که یکی از اصول خانواده سالم، احترام به همسر می باشد؛ زیر پا گذاشتن این اصل چه از طرف زن و چه از طرف مرد، پایه های خانواده را تضعیف می کند. حرف هایی را نباید به همسر زد ؟، به نکات زیر توجه کنید:
همیشه توهین همراه با ناسزاگویی و فحاشی نیست. گاه مسخره کردن و زیر سوال بردنِ ظاهر، عادات و اصول اخلاقی از شنیدن ناسزا سخت تر می باشد. اگر انتقادی از همسرتان دارید، موضوع را به یک زمان مناسب موکول کنید؛ چرا که با گفتن آن ها در حین دعوا فقط اوضاع را پیچیده تر و وخیم تر می کنید.
با تهدید همسرتان در حین دعوا، به او در واقع از بدترین کارهایی که ممکن است در زمان دشمنی بکنید، خبر می دهید. این تهدیدها، اعتماد همسرتان را کم کرده و و اگر عاقل باشد، می فهمد که باید برای محافظت از خود اقداماتی بکند. شاید این حرف ها را تنها از روی خشم زده و بعد از دعوا از او عذرخواهی نیز بکنید، اما اگر همیشه این شیوه را بکار برید، به مرور زمان شاهد دور شدن و سرد شدن رابطه زناشویی تان خواهید بود.
شاید با گفتن جمله "چرا سریع ناراحت می شوی؟" انتظار دارید که همسرتان به تمام حرف هایی که می زنید گوش دهد و عصبانی و ناراحت نشود، در صورتی که احتمالا حرف هایتان آنقدر نامناسب است که همسرتان را به شدت رنجانده. شما با گفتن این جمله نه تنها او را آرام نمی کنید بلکه او را بیشتر عصبانی می کنید.
بعضی افراد برای به کرسی نشاندن نظرشان، به همسرشان بی محلی می کنند. حال آن که با بی توجهی به همسر نه تنها نمی توانند به خواسته شان برسند؛ بلکه همسرشان بیشتر از آنها فاصله می گیرد. در نتیجه چون به هدف شان نمی رسند برای جلب توجه به پرخاشگری روی می آورند. در این مرحله اغلب شاهد یک دور باطل هستیم که سلامت خانواده را به خطر می اندازند.
با قضاوت نادرست در بین دعوا شکافی در رابطه زناشویی خود ایجاد کرده اید. سوء برداشت از حرف ها و رفتار همسر و بازگو کردن آن ها در حین دعوا، صمیمیت بین زوجین را از بین می برد. حتی اگر بعد از دعوا ابراز پشیمانی کرده باشید، دیگر همسرتان می داند که نباید شما را نزدیک ترین فرد به خودش بداند و به نوعی شروع به خودسانسوری و پنهان کاری می کند.
یکی از اصول برخورد صحیح در دعوا با همسر، پرهیز از تحقیر و ناسزا گویی است. با تحقیر همسرتان خشم، کینه و نفرت را در او بیشتر کرده و راه را برای آشتی بعد از دعوا دشوارتر می کنید. تحقیر، به محبت و عشق میان زن و شوهر آسیب زده و تمام آن چه که ساخته بودید را خراب می کند.
در پایان باید گفت که دعوا یک واکنش منفی نسبت به برخی اتفاقات در زندگی روزمره است، ولی باید کنترل و مدیریت شود. هر زوجی برای آن که یک ازدواج موفق داشته باشد، نیاز به کسب مهارت هایی دارد. این مهارت ها در اثر تجربه و مشاهده اطرافیان اغلب پس از بارها اشتباه به دست می آیند. اما شما می توانید با شرکت در جلسات مشاوره روانشناسی و مشاوره ازدواج، مهارت های لازم برای ازدواج موفق را در خود پرورش دهید.
برای دریافت مشاوره در زمینه جبران حرف هایی که نباید به همسر زد میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.