چرا مردان ناراحتی خود را نمیگویند ؟ همه ی افراد میدانند که مردان به ندرت ناراحتی خود را نشان میدهند و در سخت ترین شرایط نیز سعی در مقاومت و قوی نشان دادن خود دارند. معمولا مردان در هنگام ناراحتی به ندرت گریه میکنند و به سراغ روش هایی همچون خشم، پرخاشگری و سکوت میروند. نشان ندادن ناراحتی در مردان دلایل متعددی دارد. از این دلایل میتوان به تفاوت های مغزی، حفظ غرور مردانه، مکانیزم بقا و غیره اشاره کرد. بهترین راه برخورد با ناراحتی مردان این است که آن ها را بشناسید و به تفاوت میان زنان و مردان احترام بگذارید. در ادامه مقاله به بررسی کامل ناراحتی مردان میپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد غرور مردانه و تفاوت زن و مرد از دید روانشناسی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ناراحتی مردان میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.
منبع : چرا مردان ناراحتی خود را نمیگویند ؟
تحقیقات نشان داده است که زنان در بیان احساسات و ناراحتی های خود مشکلی ندارند و با روش هایی همچون گریه کردن ناراحتی خود را نشان میدهند. اما مردان به ندرت ناراحتی خود را ابراز کرده و بیشتر به روش هایی همچون خشم و سکوت متوسل میشوند. اما این سکوت نشانه عدم احساسات نیست بلکه مردان نیز به اندازه زنان احساساتی میشوند و غم و ناراحتی را به اندازه آن ها احساس میکنند. اما نمیتوانند آن را بیان کنند و تلاش میکنند که آن را مخفی نگه دارند. احساسات برای مردان یک امر حساس است که همیشه در پشت سر آن ها قرار میگیرد.
مردان نیز به اندازه زنان ناراحت میشوند و از ناراحتی خود عذاب میکشند. اما به دلایل متعددی آن را بروز نمیدهند. برخی از مهم ترین دلایل آن عبارتند از:
نیمکره چپ مغز مسئول منطق و نیمکره راست مسئول احساسات و عواطف هستند. ارتباط بین این دو کره در زنان قوی تر است به طوری که میتوانند عقل و احساسات خود را به تعادل برسانند. اما این ارتباط در مردان ضعیف تر است به طوری که منطق و احساسات به تعادل نمیرسند. به همین دلیل ابراز احساسات و نشان دادن ناراحتی برای مرد سخت تر است.
از بچگی به همه ی مردان میگویند که مرد گریه نمیکند. این آموزه ها باعث میشود که مردان از نشان دادن غم و ناراحتی خود خجالت بکشند و آن را بیان نکنند. چرا که فکر میکنند اگر دیگران ناراحتی آن ها را متوجه شوند، غرورشان از بین میرود و دیگر شخصیت مردانه خود را در نگاه دیگران ندارند.
این آموزه های جنسیتی مختص به مردان نیست و در ذهن همه ی افراد و حتی خانم ها ریشه کرده است. به حدی که بسیاری از افراد به مردی که گریه میکند با دید تحقیر نگاه میکنند و باعث شرمندگی و خجالت مرد میشوند. حتی عده ای از مردان نیز مردی را که گریه میکند، قبول ندارند و او را ضعیف قلمداد میکنند. در حالی که مردان نیز انسان هستند و ناراحت میشوند و اگر این ناراحتی را به شیوه درستی ابراز نکنند ممکن است دچار مشکلاتی همچون افسردگی شوند.
معمولا مردان در شرایط ناراحت کننده، محیط را ترک میکنند و یا ساکت و کم حرف میشوند. این کار یک عمل غریزی است و باعث تاثیر بر احساسات آن ها میشود. مردان در شرایط احساسی آسیب پذیرتر هستند و در خطر بیشتری همچون فشار خون و حمله قلبی قرار میگیرند. به همین دلیل به صورت غریزی سعی میکنند که ناراحتی خود را نشان نداده و به روش های مخصوص خود متوسل شوند.
بهترین راه برای برخورد با ناراحتی مردان، این است که آن ها را بشناسید و به احساسات و عواطف شان احترام بگذارید. در مواقع ناراحتی با شناختی که از همسر خود دارید میتوانید در مورد نحوه برخورد خود تصمیم بگیرید. برخی مواقع، مردان گارد خود را به شدت حفظ میکنند و در مقابل ابراز ناراحتی مقاومت میکنند.
در این شرایط بهتر است که به خواسته او احترام بگذارید و اجازه دهید که با خود تنها باشد. اما در برخی مواقع مردان منتظر اشاره ای هستند که ناراحتی خود را ابراز کرده و خود را تخلیه کنند. با کسب شناخت بیشتر از مردان می توانید رفتار مناسب را پیش بینی کنید. هم چنین مراجعه به یک روانشناس زوج درمانگر به شما کمک می کند تا بتوانید در ارتباط با یکدیگر موفق تر عمل کنید.
برای پیدا کردن جواب مناسب به سوال چرا مردان ناراحتی خود را نمی گویند به مقاله شناخت مردان مراجعه کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ناراحتی مردان میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.