مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

درخواست طلاق زنان | چرا زنان بیشتر درخواست طلاق می دهند؟

دادخواست طلاق زنان بر اساس آمارها بسیار بیشتر از درخواست مردان برای طلاق است. همچنین 80 تا 90 درصد زنان پس از طلاق، پشیمان می‌شوند اما چرا زنان هم درخواست بیشتری برای جدایی دارند و هم پشیمانی بیشتری به دنبال طلاق احساس می‌کنند؟ عده‌ای مشکلات بیشتر زنان، چه در زندگی مشترک چه در زندگی پس از طلاق را علت آن می‌دانند. تامین معاش، نداشتن امنیت، شکست و دیگر مسائل می‌تواند باعث پشیمانی شوند. زنان در زمانی که درخواست طلاق می‌دهند نسبت به بسیاری از این مشکلات آگاهی دارند پس چرا بعد از طلاق پشیمان می‌شوند. در ادامه این مطلب بیشتر درباره درخواست طلاق از طرف زنان صحبت کرده‌ایم. همچنین مشاوره طلاق نیز می‌تواند برای شما سودمند باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه درخواست طلاق از طرف زنان می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.


  

چرا میزان درخواست طلاق زنان بیشتر است؟

دلایل اصلی اینکه چرا زنان بیشتر از مردان به سمت پایان زندگی تمایل دارند و سریع‌تر در این مسیر حرکت می کنند، مشکلات بیشتر زنان در چارچوب زندگی است. امروزه عدم پذیرش نقش مهم زنان در جامعه و به رسمیت نشناختن توانایی ها و استعدادهای آن‌ها باعث سرخوردگی و عدم تحمل شرایط زندگی می‌شود.

با گسترش دانش و استقلال زنان، این توقع وجود دارد که بتوانند مانند مردان در زندگی و جامعه نقش داشته باشند اما ممکن است تفکر مردسالارانه به زنان اجازه حضور بیش از حد در جوامع را ندهد. از طرفی پذیرش نقش زنان باعث می‌شود که وظایف خانه داری و تربیت فرزندان نیز به عهده هر دو طرف ازدواج قرار بگیرد که این مسئله معمولا پذیرفته شده نیست.

مردان معمولا توقع دارند که زنان هم وظایف خانه داری و هم تربیت فرزندان را حتی در صورت شاغل بودن انجام دهند؛ اما زنان در این عصر، نمی‌توانند خود را در این چارچوب بپذیرند و توانایی‌ها و قابلیت‌هایشان را در خانه بگذارند.

علاوه بر مسائل بالا، حساسیت، زودرنجی و روحیه شکننده زنان نیز باعث می شود نتوانند در مقابل مشکلات و بحران های زندگی، تحمل به خرج دهند. در واقع به این مسئله فکر می‌کنند که آیا تحمل این شرایط ارزشش را دارد یا نه؟

برای آگاهی بیشتر در زمینه آثار و پیامدهای طلاق بر زنان کلیک کنید.

شایع ترین علل درخواست طلاق زنان

برخی دیگر از مسائلی که باعث سوق یافتن بیشتر دادخواست طلاق زنان می شود شامل موارد زیر است:

  1. اعتیاد همسر
  2. ازدواج اجباری
  3. تفاوت واقعیات زندگی با رویاها
  4. عدم شناخت کافی از همسر به دلیل دلبستگی بیشتر زنان پیش از ازدواج
  5. کمتر بودن توانایی سازگاری از علل درخواست طلاق زنان
  6. خیانت در مردان
  7. مشکلات اقتصادی (به دلیل وظیفه تامین نیازهای مالی خانواده توسط مرد)
  8. دخالت خانواده ها در زندگی، بخصوص خانواده شوهر
  9. پرخاشگری، بداخلاقی و خشونت خانگی
  10. عدم توانایی مرد در ارضای نیازهای جنسی و عاطفی زن 

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مراحل طلاق توافقی کلیک کنید.

درخواست طلاق زنان | چرا زنان بعد از طلاق بیشتر پشیمان می‌شوند؟

دلیل این مسئله تقریبا مشخص است. سخت بودن زندگی زنان مطلقه نسبت به مردان مطلقه بیشتر است. بر اساس آمارها، جمعیت زنان مطلقه مجرد 6 برابر بیشتر از مردان مطلقه مجرد است. یعنی حدود 80 درصد مردان مطلقه، به زندگی مجدد برمی‌گردند.

به دلیل هنجارها و نگاه‌های منفی جامعه نسبت به زنان مطلقه، عدم حمایت خانواده‌ها، دشواری در تامین هزینه‌های زندگی، مسائل مربوط به فرزندان طلاق و ... باعث می‌شود زنان معمولا تا یکسال بعد از جدایی، به فکر بازگشت به زندگی خود باشند. عمده ترین دلیل آن نیز فرزندان و خانه و زندگی است.

برای آگاهی بیشتر در زمینه آسیب های طلاق کلیک کنید.

نگاه دوگانه و احساس ترحم نسبت به این زنان و همچنین نگاه منفی و آزار و اذیت آنان بسیار آزار دهنده است. همین مسائل باعث می‌شود زنان بخواهند به زندگی گذشته خود هرچند آسیب‌زا برگردند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع طلاق کلیک کنید.

سخت گیری دادگاه‌ها برای طلاق

معمولا دادگاه‌های خانواده، سخت گیری زیادی در مقابل طلاق گرفتن نشان می‌دهند، مخصوصا زمانی که دادخواست از طرف زنان است. براساس تحقیقات، زنان معمولا به دلایل سطحی‌تری نسبت به مردان به جدایی اقدام می‌کنند. دادگاه و قاضی در صورتی که تشخیص دهد طلاق ضروری نیست و مسئله حادی وجود ندارد، تلاش می‌کند تا طلاق رخ ندهد و یا طلاق توافقی انجام شود تا مسائل مربوط به مهریه و ارتباط مجدد زن و مرد مطلقه کاسته شود. اما در صورتی که واقعا مرد، شرایط زندگی را نداشته باشد، دادگاه نیز اسرار دارد تا حقوق زن هنگام طلاق به طور کامل رعایت شود.

راهکار برای کم شدن میزان طلاق و پشیمانی بعد از طلاق چیست؟

شناخت کافی، اصلی ترین عاملی است که باید پیش از ازدواج بین زوجین اتفاق بیفتد. همچنین بررسی تمام شرایط پیش از طلاق برای زنان واجب است. مشاوره پیش از ازدواج و مشاوره طلاق و حضور یک روانشناس متخصص مسائل خانواده، باعث می‌شود که قبل از ازدواج و در زمان اقدام به طلاق به یک انتخاب درست برسید و بتوانید منطقی تصمیم بگیرید. همچنین مشاوره پیش از طلاق باعث می‌شود که شما، ابتدا برای اصلاح زندگی تلاش کنید و یا یک طلاق خوب داشته باشید. ارتباط با مشاور برای بازگشت به زندگی پس از طلاق نیز شما را آماده می‌کند.

سوالات متداول درباره درخواست طلاق زنان

می‌خوام طلاق بگیرم، اما مطمئن نیستم که تصمیم درستیه یا نه؟ باید چکار کنم؟

از آنجایی که طلاق روی زندگی فرزندان، سبک زندگی، وضعیت مالی و سرمایه‌گذاری‌های زناشویی تأثیر می‌گذارد، بسیاری از زوج‌ها اصرار دارند تصمیمی که می‌گیرند، از هر لحاظ صحیح‌ و بی‌عیب‌و‌نقص باشد. متأسفانه، هیچ تضمینی برای آن وجود ندارد. تنها راه‌حلش این است که از روی احساسات یا خودخواهی تصمیم نگیرید و شرایط را تا حد امکان به‌درستی سبک‌سنگین کنید.

من راضی به طلاق نیستم این تصمیم همسرمه و اونه که میگه جدا بشیم.

در چنین شرایطی، فرد احساس می‌کند که قربانی شده است و به همین دلیل، شدیدا به‌‌هم می‌ریزد و دچار بحران روحی می‌شود، زیرا زندگی خود را در آستانه‌ تغییراتی می‌بیند که انتخاب خودش نبوده است. در مواجهه با این دشواری، باید از خودتان بپرسید که آیا اصرارتان به ادامه‌ این ازدواج براساس دلایل منطقی است یا توهمات غیرواقعی. البته، کسی که احساس می‌کند از سوی طرف مقابل زخم خورده است، به این راحتی‌ها نمی‌تواند مشکلات موجود در زندگی مشترک‌شان را با دید منطقی و واقع‌بینانه بنگرد و مسلما آسان نیست که خود را برای رویارویی منطقی با این مشکلات آماده کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه درخواست طلاق از طرف زنان می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.


منبع : درخواست طلاق زنان | چرا زنان بیشتر درخواست طلاق می دهند؟

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.