تحلیل شخصیت ناپلئون بناپارت چه اطلاعاتی را به ما میدهد؟ آیا او به بیماری روانی مبتلا بود؟ بسیاری از شخصیتها در تاریخ وجود دارند که شاید برای شما جالب باشد که ویژگیهای شخصیتی آنها را بشناسید و تا حدودی تحلیل آنها را هم بدانید. ناپلئون بناپارت یکی از رهبران قدرتمند تاریخ است که ویژگیهای شخصیتی خاص، اختلالاتی مانند دوقطبی و فوبیا و رفتارهای آسیبزا در او نمایان بوده است. همین ویژگیها باعث شده که بررسی شخصیت ناپلئون از دیدگاه روانشناسی بپردازیم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
برای دریافت مشاوره در زمینه تحلیل شخصیت ناپلئون بناپارت می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.
ناپلئون در آگوست سال 1769 در فرانسه متولد شد و پدرش یک وکیل بیپول بود و ناپلئون دومین پسر این خانواده میباشد. در دوران کودکی به علت ناتوانی در درست صحبت کردن مورد تمسخر دیگران قرار میگرفت. او در 15 سالگی پدرش را از دست داد و در مدرسه نظام تحصیل کرد و به سرعت در آنجا پیشرفت کرد.
در تحلیل شخصیت ناپلئون بناپارت دارای شخصیتی کمالگرا بود. این ویژگی در عملکرد او به خوبی مشهود است. تعداد جنگهایی که حتی با امکانات و نیروی کم برای گسترش سلطنت انجام داد این ویژگی را اثبات میکند. او از همسر اول خود نیز به امید ازدواج با دختر امپراتور اتریش جدا شد.
برای آگاهی بیشتر در زمینه کمال گرایی کلیک کنید.
رهبر بودن یکی از ویژگیهای بارز و غیرقابل انکار ناپلئون بود. او به خوبی از همه سیاستهای رهبری یک گروه آگاه بود. به خوبی میدانست چگونه سربازانش را درکنار خودش نگه دارد و اصل مهمی که آنرا رعایت میکرد جلب اعتماد کسانی بود که پیرو او نبودند و با این راهکار آنها را به حامی تبدیل میکرد که میتوانست جایگاه و قدرت خود را به خوبی حفظ کند.
یکی از ویژگیهای شخصیتی ناپلئون قدران بودن اوست که در موفقیتهایش نقش بسیار زیادی داشت. او اعتقاد داشت که باید از کسی که در موفقیتش نقش داشته قدردانی کرد و نباید زحماتش را نادیده گرفت. پس در پی این ویژگی بیشتر چیزی که در جنگ به دست آورده بود، به ارتش خود میداد.
ناپلئون بناپارت شخصیتی متعصب داشت. این شخصیت او از کارها و جنگهای زیادی که برای فرانسه حتی با امکانات کم انجام داده نشاندهنده تعصب او است. حتی از شعار او که میگفت (موجودیت ما فدای فرانسه باد) و تاکید به پسرش که این شعار را همیشه قبول کند میشود تعصب او را کاملا دریافت کرد.
ویژگی دیگر ناپلئون بناپارت تحلیلگر بودن این شخص است. جمله او که میگفت «آنقدر شکست خوردم که راه شکست دادن را آموختم» نشاندهنده این ویژگی اوست که شکستهایش را برای رسیدن به موفقیت به خوبی تحلیل میکرده و راهکارهایی را برایشان به دست میآورده است.
ویژگی شخصیتی دیگر ناپلئون بناپارت منظم بودن اوست که با آرایش جنگی و پیروزیهای او به خوبی قابل مشاهده است. ناپلئون روز قبل از جنگ سوار بر اسب میشده و برنامه جنگ را طراحی میکرده است. این نشانه نظم و ساختار یافته بودن شخصیت ناپلئون بناپارت است.
ناپلئون بناپارت شخصیتی شکست ناپذیر داشته است که بعد از هر شکست برنامهریزی بعدی را برای موفقیت انجام میداده است. او معتقد بود که مردم از ترس شکست میبازند که ویژگی شخصیتی شکستناپذیری را در او نشان میداد.
جنگ بر سر به دست آوردن قدرت و افزایش سرزمینها نشانه ویژگی شخصیتی رقابتگری ناپلئون بناپارت است که به خوبی میتوان آن را در حمله او به کشورهای مختلف دید.
تاریخ جنگهای پشت سرهم ناپلئون نشانه عجول بودن او در انجام کارها میباشد و همینطور با تجهیزات و ارتش کم به جنگ رفتن یکی دیگر از علائم این ویژگی شخصیتی است.
برای شناخت بیشتر در زمینه اختلالات شخصیت کلیک کنید.
شاید خیلی از ما تصور کنیم افرادی مانند ناپلئون بناپارت که در تاریخ فقط از قدرت و شجاعت آنها حرف به میان میآید امکان ندارد که از چیزی ترسی داشته باشند و یا اختلالی در آنها وجود داشته باشد. اما وجود ترس و اختلال در این افراد این تصور را رد میکند. در ناپلئون بناپارت فوبیای گربه و عدد 13 وجود داشته است.
برای آشنایی بیشتر در زمینه فوبیا کلیک کنید.
ترسی که ناپلئون از عدد 13 داشته است به دلیل خرافاتی بوده که درباره این عدد وجود دارد. او هم مانند بسیاری از افراد دیگر به نحسی عدد 13 اعتقاد زیادی داشته به همین دلیل هیچ وقت در روز 13 ماه نمیجنگید و با 13 مهمان غذا نمیخورد.
همچنین این شخص اختلال فوبیا و ترس از گربه داشته به حدی که به شدت به آن واکنش نشان میداده است. ترس از گربه هم ناشی از خرافات باقی مانده از قرون وسطی بوده که فکر میکردند بعد از سوزاندن جادوگران روح آنها در کالبد گربههای سیاه به زندگی ادامه میدهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ترس از گربه کلیک کنید.
ناپلئون بناپارت جزء اشخاص مشهوری است که دچار اختلال دوقطبی بوده است که در زندگی دچار لحظهای افسردگی و لحظهای شیدایی میشده است. این یکی از اختلالاتی است که ناپلئون را با آن میشناسند و میدانند که در او این اختلال وجود داشته است.
برای آگاهی بیشتر در زمینه اختلال دوقطبی کلیک کنید.
در پی شکستهایی که بعد از پیروزیهای زیادی برای ناپلئون اتفاق افتاد اعتماد به نفس خود را از دست داد که موجب بروز یک سری رفتار در او شد تا بالاخره قدرت خودش را از دست داد. در پی از دست دادن اعتماد به نفس فردی مستبد شد که دیگر اعتماد منتقدان را جلب نمیکرد بلکه آنها را مجبور به سکوت میکرد. به همه افراد بدبین شده و جاسوسهایی را آماده کرده بود و در نهایت به شدت شکست خورد و در جزیرهای کوچک به ادامه زندگی پرداخت.
خودارضایی یکی از رفتارهای ناپلئون بناپارت بود که در زمانی که در زندان بود آن را انجام میداد. این رفتار او از جملهاش که میگفت «وقتی در جنگها پیروز و فاتح بودم زنم دست راستم بود وقتی شکست خوردم و در زندان بودم دست راستم زنم بود» استناد میشود و هیچ اشاره مستقیمی به آن نشده که تا حدودی قدرت او را زیر سوال میبرد.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه خودارضایی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه تحلیل شخصیت ناپلئون بناپارت می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.