دوست پسر خسیس چه ویژگیهایی دارد؟ خساست چه تاثیری بر روابط دختر و پسر دارد؟ لازم است اشاره کنیم که مدیریت مالی با خسیس بودن تفاوت دارد و نباید با یکدیگر اشتباه گرفته شوند. چون با توجه به شرایط اقتصادی امروزه افراد سعی میکنند از هزینههای زندگی تا جای ممکن کم کنند. خسیس به کسی گفته میشود که پول دارد ولی نمیخواهد ذرهای از آن را برای کسی که دوستش دارد خرج کند؛ آن هم زمانی که خودش یا اطرافیانش به چیزی نیاز دارند. در واقع یک رفتار بیمار گونه محسوب میشود که معمولا با سخت گیری بیش از اندازه و آزار دهنده در هزینه نکردن همراه است. در این مقاله سعی داریم شما را با معایب دوست بودن با یک پسر خسیس آشنا کنیم. پیشنهاد میکنیم پیش از بررسی موضوع مقاله روابط دختر و پسر را مطالعه کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه دوست پسر خسیس می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.
منبع : دوست پسر خسیس | نحوه رفتار صحیح با پسران خسیس
خساست با وسواس ارتباط تنگاتنگی دارد؛ فرد خسیس اگر دارای اختلال وسواس هم باشد معمولا آدم خشک و انعطاف ناپذیری است. گاهی ناتوانی در برقراری ارتباط عاطفی در دوست پسر خسیس دیده میشود در واقع در ابراز احساسات هم خساست میکنند. این افراد حتی نمیتوانند از سادهترین کلمات محبتآمیز برای بیان احساسات خود استفاده کنند و اگر هم از این کلمات استفاده کنند، احساس راحتی و آرامش نمیکنند و همیشه حالتی از گرفتگی و ناراحتی در رفتار آنها مشاهده میشود. برای اطلاع از اختلال وسواس کلیک کنید
برخی افراد به نوعی منفعتطلب هستند و برای دیگران خرج نمیکنند. چنین افرادی نوع خاصی از سبک خرج کردن و مدیریت مالی را دارند که طبق اولویتها عمل میکنند؛ یعنی فقط برای افراد نزدیک خود پول خرج میکنند. پس اگر فقط برای شما خسیس است احتمالا به این معنی است که اهمیت چندانی برای او ندارید و در واقع رابطه با فردی که اهمیت زیادی برای شما قائل نیست در دستهی روابط ناسالم قرار میگیرد. برای اطلاع بیشتر در این زمینه مقاله روابط ناسالم را بخوانید.
بررسی عوامل بروز خساست در افراد به شما کمک میکند تا نسبت به رابطهای که با دوست پسر خسیس دارید، دید بازتری پیدا کنید و تصمیمات عاقلانهتری برای ادامه رابطه بگیرید. برخی از عواملی که باعث شکل گیری خساست در افراد میشود شامل موارد زیر است:
_زمینه مالی ضعیف از کودکی و ترس از کمپولی
کار سخت و تلاش زیاد برای به دست آوردن پول
سبک تربیتی والدین و مدیریت اقتصادی از سنین پایین
وجود برخی از تیپهای شخصیت وسواسی جبری (برای آشنایی با اختلال شخصیت وسواسی کلیک کنید.)
دوست پسر خسیس رفتارهایی را نشان خواهد داد که به تدریج باعث ایجاد آزردگی در شما میشود که به شدت بر رابطه تاثیر منفی میگذارد و به احتمال زیاد به جدایی دختر و پسر از هم منجر میشود. مگر این که دوست دختر او هم خسیس باشد تا شاید از بودن در کنار یکدیگر لذت ببرند. این شرایط وقتی شدت میگیرد که دوستان شما با پسرانی رابطه داشته باشند که بسیار دست دلباز بوده و شما خود را با آنها مقایسه کنید. در ادامه برخی از این مشکلات را که ممکن است در ارتباط با دوست پسر خسیس خود با آن رو به رو شوید بررسی می کنیم:
به نظر یک پسر خسیس، خرید هر چیزی غیر ضروری است و بهتر است به جای خرج کردن پول در بانک پسانداز شود پس خرید هدیه دور ریختن پول به حساب میآید. در مواقع اجبار هم پرداخت نقدی، بهتر از هر هدیهای است البته ممکن است از شما هم بخواهد تا به جای خرج کردن، آن پول را پسانداز کنید. در صورتی که هدیه تاثیر عاطفی بیش تری میتواند داشته باشد و به صورت یک یادگاری برای فرد باقی میماند. همچنین پسر خسیس ممکن است هدیههایی که قبلا از افراد دیگر گرفته است، به شما هدیه دهد.
دوست پسر خسیس برای هر برنامهریزی به مسائل مادی نگاه میکند. هیچ تمایلی برای رفتن به کافی شاپ یا رستوران ندارد و اگر برای رفتن به رستوران راضی شود احتمالا برای حساب کردن پیش قدم نمیشود و دختر به ناچار پول را پرداخت میکند که میتواند به ایجاد فاصله عمیق در روابط بین آنها و جدایی منجر شود.
یکی از معایب خسیس بودن پرهیز از رفتن به مهمانی و به دنبال آن انزوا میباشد که میتواند با افسردگی نیز همراه شود. اگر دختر، فردی اجتماعی باشد و خواهان برقراری ارتباط با دیگران باشد مسلما جذابیت پسر به تدریج برای او کمرنگ خواهد شد. این افراد دوستان محدودی دارند پس اگر خواهان روابط گسترده هستید کیس مناسبی برای شما نیست.
در کل فرد خسیس کمتر از زندگی خود لذت میبرد. نگرانی دائم پسر در مورد مخارج و هزینهها باعث میشود که فردی بهانه جو و ایراد گیر شود که تاثیر منفی در طرفین ایجاد خواهد کرد در نتیجه هر دو از رابطه لذت نمیبرند. دوست پسر خسیس هر مسئلهای را با دید مالی میسنجد چنین پسری به احتمال زیاد به تیپ و قیافه خودش هم نمیرسد و لباسهایش را تا زمانی که قابل استفاده باشند عوض نمیکند که بعد از مدتی باعث ایجاد عصبانیت و نارضایتی دختر میشود.
احتمالا دوست پسر خسیس برای خرید با شما بیرون نمیآید و اگر هم بیاید مدت طولانی برای پایین آوردن قیمت تلاش میکند حتی ممکن است شما را از خرید منصرف کند چون از نظر او هر خریدی، غیر ضروری است. پس دفعات بعدی ترجیح میدهید به تنهایی برای خرید بروید.
دوست پسر خسیس، هر چیزی را با مسائل مالی میسنجد. پول و درآمد مهمترین عامل تعیینکننده در زندگی اوست. به عنوان مثال معیار محبت دوست دختر خود را متناسب با مبلغ، کیفیت یا نوع هدیهای که خریدهاست برآورد میکند نه زیبایی عمل او. به تدریج احساس میکنید او اصلا علاقهای به شما ندارد و فقط پول برایش مهم است. بنابراین دوست پسر خسیس هر چقدر هم که دوستتان داشتهباشد نمیتواند رابطه عاطفی مناسبی با شما برقرار کند. برای درک بهتر مقاله رابطه عاطفی را بخوانید.
دوست پسر خسیس نمیتواند مراقبت و توجهی که میخواهید به شما بدهد. زمانی که ناراحت هستید نمیتواند سرگرمی یا تفریحی که به پول نیاز داشته باشد برای شما فراهم کند. از این که تقاضای مالی از او نداشته باشید خوشحال میشود شاید متوجه شوید که همیشه فراموش میکند کیف پولش را بیاورد. حتی ممکن است از وسایل سرمایی و گرمایی متناسب با فصل در ماشین خود استفاده نکند. اگر بخواهید به صورت شراکتی کاری را آغاز کنید یا چیزی بخرید قبول نمیکند و حتی ممکن است مجبور شوید برنامههایتان را کنسل کنید.
در نظر داشته باشید که خسیس بودن، یک مشکل روان شناختی است و ریشه در ناامنی درونی دوست پسر شما دارد. برای او پول ملاک شأن و منزلت است. بنابراین کسی که دچار این مشکل روان شناختیست پول خرج کردن را به معنای از دست رفتن احترام و ارزشمندی میداند و در نتیجه به راحتی امنیت و هویت خود را کنار نمیگذارد. هر چقدر در این زمینه تلاش کنید فقط به دعوا و ایجاد فاصله بیشتر در رابطه شما منجر خواهد شد و رابطه سالمی را تجربه نخواهید کرد. در این زمینه مطالعه مقاله رابطه سالم میتواند کمک کننده باشد.
اگر رابطه عاطفی خوبی با دوست پسر خود دارید و در دیگر امور مهم با یکدیگر تفاهم دارید، و شما به عنوان دوست دختر او میتوانید این حقیقت را که او از یک ضعف شخصیتی رنج میبرد را بپذیرید، شاید بتوانید رفتارهای او را تحمل کنید. ولی در نظر داشته باشید که هیچ گاه احساس امنیت نسبت به آینده رابطه خود نخواهید داشت و ممکن است دچار شکست عشقی شوید. برای کسب اطلاع از شکست عشقی کلیک کنید.
فردی که خساست دارد کم پیش میآید برایتان کادو بخرد؛ زمانی هم که کادو میخرد ارزانترین چیز را انتخاب میکند و هزینهای برای کادو کردن و یا جعبه خریدن برای آن نمیکند. او هیچگاه شما را به کافی شاپ و یا رستوران دعوت نمیکند. دوست پسر خسیس با وجودی که درآمدی خوبی دارد مدام لباسهای تکراری و کهنه میپوشد.
همانطور که در مطلب بالا هم ذکر کردیم، هر چقدر هم که تلاش کنید فرد مورد نظر خود را به خرج کردن سوق دهید موفق نخواهید شد و در واقع به جنگ با اعتقادات او پرداختهاید. این امر باعث افزایش دعوا و دلشکستگی در رابطه میشود.
برای دریافت مشاوره در زمینه دوست پسر خسیس می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.