آیا تصمیم به ترک ترامادول دارید؟ روشهای ترک اعتیاد به ترامادول را میشناسید؟ ترامادول دارویی ضد درد است که در موارد خاصی برای التیام درد توسط پزشک برای بیمار تجویز میشود. ترامادول مسکنی با خواص مخدر است که برای کاهش و کنترل دردهای جسمانی بیماران تجویز میشود. به دلیل حس نشاط و نشئگی که مصرف ترامادول دارد، امروزه جوانان زیادی به مصرف ترامادول گرایش پیدا کردهاند. ترامادول مسکنی ضعیفتر از مورفین است و پزشکان معمولا داروی ترامادول را بیشتر از 2 هفته برای بیماران خود تجویز نمیکنند. ترامادول در دستهی مواد اعتیاد آور مخدر قرار میگیرد و اغلب به عنوان داروی ترک اعتیاد نیز مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما در صورتی که به صورت خود سرانه و بدون تجویز متخصص ترک اعتیاد مصرف شود، وابستگی ایجاد میکند. خبر خوب این است که اگر زمان زیادی از مصرف شما نمیگذرد راهکارهایی برای ترک ترامادول در زمان خیلی کم وجود دارد. برای اطلاع از دیگر مواد مخدر کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ترک اعتیاد به ترامادول می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از کل کشور با شماره 09054207293 تماس بگیرید.
منبع : ترک ترامادول | بهترین روش ترک ترامادول بدون درد
ترامادول جز داروهای اعتیاد آور تلقی میشود و افراد ممکن است با مصرف بی رویه آن به این ماده معتاد شوند. متاسفانه در سالهای اخیر در ایران مصرف ترامادول به خصوص در میان جوانان بسیار شایع شده است و جوانان زیادی به آن اعتیاد پیدا کردهاند. اولین مرحله برای شروع ترک اعتیاد شناخت علل گرایش به اعتیاد خود است. زمانی که ریشه و علت گرایش به مصرف ترامادول خود را پیدا کردید میتوانید به راحتی و با دریافت مشاوره ترک اعتیاد به مبارزه با آن بروید.
مصرف ترامادول اثراتی بر روی شخص میگذارد که موجب میشود برخی از افراد به این دارو معتاد شوند. از جمله این اثرات میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
1- مصرف ترامادول باعث نشئگی میشود و انزال مردها را در رابطه جنسی به تأخیر میاندازد. به این دلیل مردهایی که دارای زود انزالی و اختلال نعوظ هستند و یا تمایل به رابطه جنسی طولانی مدت دارند از ترامادول استفاده میکنند. برای اطلاع بیشتر از زود انزالی و اختلال نعوظ کلیک کنید.
2- افرادی که شرایط کاری سخت سنگینی دارند و یا مجبور هستند که مدت طولانی را بیدار بمانند به مصرف ترامادول گرایش پیدا میکنند.
3- پزشکان برای تسکین درد برخی از بیماران ترامادول را تجویز میکنند و در بعضی از موارد افراد پس از اتمام دوره دارو به صورت خود سرانه مصرف ترامادول را ادامه میدهند.
4- افراد معتاد به مواد مخدر و مواد افیونی دیگر برای ترک اعتیاد به مواد مخدر به مصرف قرص ترامادول روی میآورند. برای اطلاع بیشتر از ترک اعتیاد به مواد مخدر کلیک کنید.
5- این دسته بیشتر مربوط به جوانان و حتی نوجوانانی هستند که به خاطر خوش گذرانی و خاصیت نشئگی که در اثر مصرف قرص ترامادول به آنها دست میدهد روی به مصرف ترامادول میآورند.
مصرف قرص ترامادول در هر صورت برای تمامی افراد مضر است و اثرات زیان باری را به وجود میآورد. برخی از افراد به دلیل شرایط خاصی که دارند به هیچ وجه نباید قرص ترمادول را مصرف کنند. مصرف قرص ترامادول برای این دسته از افراد میتواند اثرات جبران ناپذیری داشته باشد و برای همیشه تاوان سنگینی را متحمل شوند. از جمله این افراد میتوان به موارد زیر اشاره داشت.
1- زنان باردار در دوران بارداری به هیچ وجه بدون تجویز پزشک به صورت خود سر این قرص را مصرف نکنند.
2- زنان در دوران شیردهی فقط با مشاوره و تجویز پزشک متخصص از قرصهای ترامادول استفاده کنند.
3- افراد مبتلا به صرع یا تشنج.
4- داشتن بیماریهای کلیوی و کبدی.
5- مصرف داروهای اعصاب و روان.
6- مصرف نوشیدنیهای حاوی الکل و مست کننده.
7- مصرف داروهای آنتی سایکوز از قبیل فلنزین، سیتالوپرام، امی تریپتیلین.
8- مصرف داروهای تسکین درد و مخدر از قبیل کدئین ومرفین.
در صورتی که یک از حالات فوق را در خود یا نزدیکانتان مشاهده میکنید، توصیه میکنیم که حتما از یک فرد متخصص مشاوره اعتیاد بگیرید. مقاله ترک اعتیاد در این زمینه اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار میدهد.
با مصرف ترامادول اثراتی فیزیکی، ظاهری و جسمی در شخص ظاهر میشود. از جمله نشانهها و علائم اعتیاد به ترامادول میتوان به سرخ شدن و خماری چشمها، نگاههای بی دلیل به یک نقطه به مدت طولانی، از بین رفتن حافظه کوتاه مدت، سرگیجه، اختلال خواب و بی خوابی و خارش، عصبانیت، تعریق و اسهال اشاره کرد. برای اطلاع از دیگر علائم اعتیاد به ترامادول کلیک کنید.
عده ای به غلط ترامادول را برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار میدهند. کسانی که این دارو را جهت ترک اعتیاد استفاده میکنند. وقتی دوز دارو به کمتر از 200 میلی گرم برسانند، علائم ترک مواد مخدر را از خود نشان خواهد داد و دوباره به مصرف ترامادول یا مواد مخدر روی میآورند. ترامادول داروی مناسبی برای ترک اعتیاد نیست! بعلاوه اکثر قریب به اتفاق بیماران وابسته به مواد مخدر در کنار مصرف مواد مخدر از داروهای آرام بخش اعصاب، آرامش بخش و خواب آورها استفاده میکنند. چنانچه که در قسمت تداخلات دارویی ترامادول این داروها عنوان شده باشد؛ مصرف همزمان ترامادول با این داروها خود خطر تشنج و ایست تنفسی را به همراه خواهد داشت.
کسانی که به ترامادول اعتیاد پیدا کرده اند؛ نباید ناگهانی مصرف ترامادول را قطع کنند. چون ترک ناگهانی آن خطرناک بوده و باید طبق نظر پزشک آن را ترک کرد. مصرف این دارو در بخشهای مختلف بدن عوارض جبران ناپذیری به وجود میآورد که عبارتند از:
از جمله مهترین عوارض جسمانی ترک ترامادول میتوان به خارش، اختلالات بینایی، استفراغ، خشکی دهان، درد معده، تکرر ادرار، دفع پروتین در بدن، مشکلات تنفسی، مشکلات و اختلالات جنسی، اسهال، تب و احساس سردی در بدن و... . بسته به نوع سیسیتم بدنی میتواند عوارضی مانند قرمز شدن مردمک چشم و... در بدن را نیز ایجاد کند.
از جمله عوارض روحی و روانی ترک ترامادول میتوان به بروز علائم فسردگی، افسردگی، سردرد، اختلال خواب و بی خوابی، کم اشتهایی، اضطراب، اختلال تعادل، تحریک پذیری شدید، افزایش خشونت و ضعف اشاره داشت. پیشنهاد میکنیم مقاله علائم افسردگی و افسردگی را مطالعه کنید.
نکات زیر از جمله نکاتی هستند که باید در مورد ترامادول بدانید:
1- هر قرص 100 میلی گرمی ترامادول معادل 2 الی 3 گرم تریاک است. بنابراین این دارو یک داروی قوی میباشد و باید در مصرف آن احتیاط کرد.
2- برای ترک ترامادول و رفع سموم آن میتوان از مواد لبنی مانند شیر استفاده کرد. شیر به دفع سموم ناشی از ترامادول کمک میکند.
3- میتوان برای بر طرف کردن ضعف بدن و رفع کلافگی ناشی از آن از شکلات تلخ استفاده کرد. مواد موجود در شکلات تلخ موجب کاهش درد و آرامش فرد میشود.
4- مصرف میوه و سبزیجات به خصوص موز میتواند به ترک ترامادول کمک کند و مسمومیتهای ناشی از ترک ترامادول را تا حد زیادی کاهش دهد.
5- ترامادول به شدت به دستگاه گوارش صدمه میزند و اگر از آن برای ترک مواد مخدر استفاده میکنید، حتما بعد از غذا مصرف کنید.
6- اگر قصد ترک ترامادول را دارید، حتما به یک پزشک و روان شناس مراجعه کنید چون ترک ترامادول هم جنبه جسمی دارد و هم جنبهی روحی که باید بر طرف بشود. بدون دریافت مشاوره و کسب اطلاعات دقیق، خود سرانه کاری انجام ندهید.
7- ترک ناگهانی ترامادول خطرناک بوده و باید طبق نظر پزشک و مشاور اقدام به ترک ترامادول کرد. چون ترک ناگهانی باعث تب و لرز و احساس ضعف در بدن، اسهال، استفراغ، بی اشتهایی، تشنج و مواردی از این قبیل میشود. در برخی موارد ترک ترامادول برای افرادی که به مدت چند سال از آن استفاده کردهاند، موجب مرگ میشود.
8- برای ترک ترامادول میتوان از استامینوفن، کدئین و کاهش تدریجی قرص طبق نظر پزشک استفاده کرد. اگر در مدتی از ترامادول استفاده کرده و طبق شرایطی نمیتوانید آن را مصرف کنید. میتوانید از استامینوفن و کدئین برای کاهش سردرد و دردهای جسمانی خود استفاده کنید.
برخی از افراد برای درمان زود انزالی از این قرص استفاده میکنند. در کوتاه مدت نتیجه بخش است ولی در دراز مدت نه تنها این مشکل را برطرف نمیکند، بلکه به مرور زمان باعث میشود دوز مصرفی شما بالا رفته و اثرش به مرور کاهش مییابد و در طولانی مدت مشکلات جنسی برای فرد ایجاد میکند. پیشنهاد میکنیم برای درمان زود انزالی از روشهای طبیعی مؤثر مانند تکنیک مسترز جانسون و موارد دیگر استفاده کنید. برای اطلاع از درمان زود انزالی کلیک کنید.
برای ترک اعتیاد ابتدا فرد باید بپذیرد که معتاد است. شاید شما هم با این جمله از سوی افراد معتاد روبرو شده باشید که: من معتاد نیستم، فقط برای تفنن مصرف میکنم و هر وقت که بخواهم آن را کنار میگذارم. اولین قدم در مشاوره اعتیاد این میباشد که فرد قبول کند که معتاد است. فرد معتاد زمانی که اعتیاد خود را قبول نکرده است، احساس خطر نمیکند و نمی توان مشاوره ترک اعتیاد و درمان اعتیاد او را آغاز است. شما میتوانید برای دریافت مشاوره تلفنی و حضوری از خدمات مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی بهرمند شوید. مشاوران مرکز حامی هنر زندگی آماده پاسخگویی به سوالات شما در تمامی ساعت روز هستند. برای عضویت در کانال مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.
درمان اعتیاد فرآیندی پیچیده و طولانی مدت است که لازم است زیر نظر متخصص ترک و مشاوره ترک صورت بگیرد. ترک ترامادول نیاز به خدمات روان شناختی، روان درمانی، سم زدایی و روانکاوی جهت جلوگیری از بازگشت به مصرف دارد. روشهای درمان شناختی رفتاری در مشاوره ترک اعتیاد به فرد کمک میکنند تا ضمن تغییر باورها، افکار و رفتار، روشهای مقابله با استرس در زندگی و مهارتهای حل مسئله را بیاموزد. چرا که اغلب افراد هنگام مواجهه با تنشهای روانی به سمت اعتیاد میروند.
این روش باید برای افرادی مورد استفاده قرار بگیرد که مدت زمان کمی است به ترامادول اعتیاد پیدا کردهاند و میزان دوزهای مصرفیشان اندک است. میتوانید مراحل زیر را برای ترک اعتیاد به ترامادول در خانه در پیش بگیرید:
برای دریافت مشاوره در زمینه ترک اعتیاد می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از کل کشور با شماره 09054207293 تماس بگیرید.