مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

بی میلی جنسی | علل و راه های درمان سرد مزاجی

سرد مزاجی و بی میل جنسی از انواع اختلالات جنسی است که یکی از دلایل اصلی جدایی زوجین و طلاق به حساب می‌آید. بی میل جنسی در زنان شایع تر از سرد مزاجی در مردان است، اما به اندازه زود انزالی در مردان مخرب و آسیب زننده است و بر رابطه عاطفی زوجین نیز تأثیر می‌گذارد. بسیاری از زوجین به خاطر همین موضوع دچار اختلافات و مشکلات زناشویی فراوان شده‌اند در صورتی که می‌توان تنها با چند جلسه مشاوره جنسی به ریشه‌یابی مشکل و بهبود کیفیت رابطه جنسی پرداخت. زوجین می توانند با اطلاع از دلایل سرد مزاجی در مردان و زنان و افزایش آگاهی در مورد نحوه‌ی صحیح برقراری رابطه جنسی، از بروز این مشکلات پیشگری نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.

تماس با مشاور



منبع: بی میلی جنسی | علل و راه های درمان سرد مزاجی

  

سرد مزاجی یا بی میلی جنسی چیست؟

بی میل جنسی یا سرد مزاجی تحت عنوان کاهش قابل توجه میل جنسی در یک بازه زمانی طولانی شناخته شده و در دسته کژکاری های جنسی طبقه بندی می‌شود. چرخه پاسخ جنسی در یک رابطه جنسی 4 مرحله اصلی دارد که شامل میل جنسی ( برانگیختگی)، تحریک کامل، ارگاسم و بعد از ارگاسم، فرو نشینی می‌شود. بی میلی جنسی در مرحله برانگیختگی جنسی اتفاق می‌افتد و از جمله اختلالات جنسی به حساب می‌آید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلالات کژکاری جنسی کلیک کنید.

انواع اختلال بی میلی جنسی

اختلالات میل یا برانگیختگی جنسی در مردان و زنان انواع مختلف دارند. از جمله:

تمام عمری: یعنی فرد همیشه همینطور بوده و هرگز میل جنسی نداشته یا میل جنسی بسیار اندک داشته است. برای کسب اطلاعات در زمینه بی میلی جنسی در زنان کلیک کنید.

اکتسابی: فرد قبلا میل جنسی عادی و طبیعی داشته، اما به تدریج این میل را کاملا از دست داده یا از شدت آن کاسته شده است.

گسترش یافته: یعنی فرد به هیچکس و هیچ چیز میل جنسی ندارد یا میل جنسی بسیار اندکی دارد.

موقعیتی: فرد هنوز میل جنسی دارد اما به همسر خود یا شریک جنسی خود میل ندارد. یا اینکه در بعضی از موقعیت‌ها به همسر خود میل دارد و بعضی از موقعیت‌ها ندارد یا میل جنسی اندکی دارد. برای کسب اطلاعات در زمینه سرد مزاجی در مردان کلیک کنید.

دلایل سرد مزاجی در زنان و مردان

بی میل جنسی در زنان معمولا به علت نگرش‌های منفی به رابطه جنسی یا تجربه‌های جنسی مخرب در کودکی به وجود می‌آید. دریافت اطلاعات منفی درباره رابطه جنسی، مورد تجاوز و آزار جنسی قرار گرفتن و داشتن مشکلات با شوهر می‌توانند به ایجاد بی میل جنسی در زنان دامن بزند. دلایل بی میلی مردان خیلی واضح نیست اما عمدتا مردان به دلیل بیماری های جسمی و روحی دچار این مشکل می شوند. مواد مضر برای میل جنسی نیز بر هر دو جنس تاثیر می‌گذارد. برای کسب اطلاعات در زمینه مواد مضر برای میل جنسی کلیک کنید. برخی از دلایل سرد مزاجی شامل موارد زیر است:

1. نداشتن حس خوب نسبت به خود

افرادی که حس خوبی نسبت به اندام خود ندارند اغلب تمایلی نیز برای برقراری رابطه جنسی نشان نمی‌دهند و این موضوع میل جنسی آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند معمولا اشتیاق خود را برای رابطه جنسی از دست می‌دهند. در صورتی که احساس کم ارزشی می‌کنید و افکار منفی زیادی در مورد خود دارید با همسرتان در مورد این موضوع صحبت کنید و به دنبال راه‌های افزایش اعتماد به نفس باشید.

2. ضعف هورمون‌های بدن

سطح پایین ترشح هورمون تستوسترون منجر به کمبود میل جنسی می‌‌شود. این مشکل ممکن است از بدو تولد در شما وجود داشته‌باشد و یا بر اثر استفاده از برخی از داروها مانند قرص‌های پیشگیری از بارداری به وجود آمده باشد. در هر صورت با مراجعه به پزشک می‌توانید آن را رفع کنید.

3. ابتلا به افسردگی

افسردگی سلامت روان شما را به شدت کاهش می‌یابد. افراد افسرده برای انجام هیچ‌کاری تمایل ندارند حتی رابطه جنسی. کاهش میل جنسی یکی از علائم شایع افسردگی است. علاوه بر این در صورتی که در پروسه درمان هستید، مصرف داروهای ضد افسردگی بر کاهش میل جنسی تأثیر می‌گذارند. اما نباید مصرف داروها را قطع کنید. در این زمینه با پزشک و مشاور خود مشورت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دیگر اختلالات جنسی کلیک کنید.

4. برخی دیگر از علل بی میلی جنسی

_ناتوانی همسر در رابطه مناسب و مورد قبول

_اختلاف در میزان نیاز به رابطه جنسی در زن و مرد

_کاهش میزان ترشح استروژن طبیعی در زنان و تستوسترون در مردان و زنان

_درد در نواحی تناسلی زنان

_نارضایتی و نا آگاهی از بدن خود و راه‌های تحریک آن

_بالا رفتن سن

_بارداری و زایمان

_داروهای عصبی

_مصرف مواد مخدر

_خیانت

_استرس زیاد

_ خستگی بیش از حد و کمبود خواب

راه حل های پیشگیری و درمان سرد مزاجی (بی میلی جنسی)

عده‌ای ممکن است با یک بار رابطه در ماه نیازشان برطرف شود و عده‌ای با داشتن رابطه هر روزه، باز هم احساس نیاز داشته باشند. بنابراین رسیدن به یک تفاهم در این زمینه برای زن و مرد ضروری است. لازم است که دختران و پسران قبل از ازدواج، در مورد مزاج و علایق جنسی همسرشان اطلاعاتی کسب کنند تا در آینده به مشکل برنخورند. حتی گاه کمبود میل جنسی مردان به این مشکلات دامن می زند. در نتیجه تاثیر سرد مزاجی بر روابط زناشویی را نمی توان نادیده گرفت، پس با آگاهی کامل از نیازهای همسرتان، از ایجاد این مشکل جلوگیری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر از سرد مزاجی در روابط زناشویی کلیک کنید.

در مورد سرد مزاجی لازم است بدانید که این مشکل یک مسئله نگران کننده نیست اما برای درمان آن باید تلاش کنید و صبور باشید و به یکدیگر صادقانه پاسخ دهید. گاه تظاهر به ارگاسم دروغین مانعی بر سر راه درمان قرار می‌گیرد. برای کسب اطلاعات در زمینه ارگاسم دروغین کلیک کنید. چند راه علمی و چند روش سنتی برای درمان سرد مزاجی را در ادامه ذکر می کنیم:

در رابطه با خود

ذهن خود را آرام کنید: با 15 تا 20 دقیقه تنفس عمیق و مدیتیشن در روز شروع کنید. تمرکز ذهنی و تنفس متمرکز برای تنظیم هورمون‌های مربوط به میل جنسی اثر بخش است. درمان‌های ذهن آگاهی باعث افزایش میل جنسی به خصوص در زنان می‌شود. این درمان باعث کاهش هورمون‌های استرس ناشی از بی میلی جنسی خواهد شد.

بدن خود را بشناسید: بسیاری از زنان نسبت به بدن خود نا آگاهند و تمایل جنسی خود را نمی‌شناسند. سعی کنید اندام جنسی خود را ببینید و بشناسید. می‌توانید برای این کار یک آینه به دست خود ببندید و خود را چک کنید. عده زیادی بعد از این کار متعجب می‌شوند و می‌فهمند هیچوقت اندام خود را ندیده بودند. این کار به شناسایی ویژگی‌های اندام جنسی و فهمیدن راه‌های لذت بردن از بدنتان در هنگام رابطه کمک می‌کند.

یک تمرین متداول را انجام دهید: جنسیت فقط در مورد میل نیست، بلکه بسیار از شرایط جسمی شما تاثیر می‌پذیرد. تغییرات در بدن و ذهن شما می‌تواند به افزایش میل جنسی کمک کند. ورزش روزانه را در دستور کار خود قرار دهید و در آن مصمم باشید.

در رابطه با همسر

زمانی را برای معاشقه بگذرانید: معمولا بین 15 تا 20 دقیقه را صرف بوسیدن و لمس کردن شریک جنسی خود بکنید. این عامل میل شما را به لحاظ احساسی و فیزیکی افزایش می‌دهد و علاوه بر اینکه باعث افزایش احساس به همسرتان شده، باعث افزایش ترشحات نواحی تناسلی شده و لذت بیشتری از رابطه را مخصوصا به زنان خواهد داد.

پوزیشن‌های جنسی جدید را امتحان کنید: سعی کنید موقعیتی که برای شما لذت بخش نیست را تغییر دهید. در این مورد خلاقانه عمل کنید. تغییر دکور اتاق خواب، رابطه در محیط‌های دیگر منزل و هر موقعیتی که می‌تواند به شما لذت بدهد. رابطه جنسی را برای خود هیجان انگیز کنید.

زمانی را برای تنهایی با همسرتان برنامه ریزی کنید: رابطه خوب باید خود به خود اتفاق بیفتد. در زنان، صمیمیت احساسی یکی از ریشه‌های کلیدی است. رابطه صمیمانه و عاطفی با همسر در افزایش میل جنسی بسیار مهم است. هفته‌ای یک شب را برای خوش گذرانی با همسرتان برنامه ریزی کنید. به گردش بروید، پیاده روی کنید و ...

دیگر مورد اینکه یک روز در هفته را به برقراری رابطه اختصاص دهید یا برای آن یک اسم رمز بگذارید که فقط خودتان می‌دانید و برای پیشنهاد رابطه از آن استفاده کنید. این موارد علاوه بر ایجاد صمیمت بیشتر می‌تواند تحریکات بدنی شما را نیز بیشتر کند.

درباره رابطه جنسی حرف بزنید: عموما حرف از رابطه بیرون از اتاق خواب برای مردم سخت است. اما سعی کنید این کار را بکنید. درباره هرچیزی که مربوط به رابطه جنسی است حرف بزنید. راجع به چیزهایی که هنگام رابطه دوست دارید صحبت کنید. اگر در طول رابطه اتفاق خوشایندی افتاد آن را با همسر خود در میان بگذارید و راجع به آن صحبت کنید.

کمک گرفتن از متخصص و اقدامات درمانی

با پزشک و درمانگر مسائل جنسی در ارتباط باشید: برای بررسی دلایل مربوط به مشکلات جنسی خود با پزشک مشورت کنید. مسائل مربوط به عروق مانند بیماری‌های قلبی و دیابت مانع جریان خون در سراسر بدن می‌شود و اختلالات غدد درون ریز، مثل اختلال عملکرد تیروئید، می‌تواند سطح استروژن و پروژسترون (هورمون‌های جنسی) را کاهش دهد.

بیماری های روحی مثل افسردگی و اضطراب نیز نقش مهمی در کاهش غریزه جنسی ایفا می کنند که باید با روش‌های درست درمان شوند. به این دلیل که قرص‌های ضد افسردگی و اضطراب نیز می‌توانند میل جنسی شما را از بین ببرند. در صورت بروز این اتفاق حتما با متخصص خود در مورد تغییر روش درمان صحبت کنید. همچنین با درمانگران جنسی در ارتباط باشید. آن‌ها می‌توانند شما را با خواسته‌ها و احساساتتان آشنا کرده و با راه کارهایی جهت بهبود نحوه ارتباط شما با همسرتان، درباره مسائل جنسی، کمک کند.

تغذیه و خوراکی‌های محرک: چه بر اساس روش‌های علمی و چه طب سنتی، خوردن بعضی مواد می‌تواند میل جنسی شما را افزایش دهد، از جمله آن‌ها می‌توان به فلفل، غذاهای دارای ویتامین D بالا مثل ماهی قزل آلا، زنجبیل، سنجد، شکلات، عسل طبیعی هنگام صبحانه، مخلوط خرما و گردو و دارچین، شیر نارگیل و آب انگور، چغندر، پیاز، هندوانه و... اشاره کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره جنسی و درمان سرد مزاجی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.


منبع: بی میلی جنسی | علل و راه های درمان سرد مزاجی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.