مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

قرص دتا | کپسول دتای هندی با چه عوارضی همراه است؟

قرص دتا چیست و در چه مواردی مصرف می‌شود؟ متأسفانه در کشور ما بسیاری از عطاری‌ها اقدام به فروش داروهای دست ساز می‌کنند که وزارت بهداشت هیچ گونه نظارتی بر آن‌ها ندارد. قرص دتا یکی از این داروهای دست ساز است که به نام دراگون و دتای هندی نیز معروف هستند. این دارو معمولاً از جانب افراد غیر متخصص برای ترک اعتیاد توصیه می‌شود. این در حالی است که مصرف آن اغلب عوارض ناخوشایندی را به همراه دارد و در برخی موارد حتی منجر به مرگ نیز می‌شود. ما در این مقاله به طور کامل قرص دتا، ترکیبات و عوارض آن را شرح داده‌ایم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

 تماس با مشاور



منبع: قرص دتا | کپسول دتای هندی با چه عوارضی همراه است؟

  

قرص دتا چیست و چه ترکیباتی دارد؟

قرص دتا که به دتای هندی یا دراگون در کشور ما معروف است نوعی داروی دست ساز بوده که اغلب از جانب افراد غیرمتخصص یا سودجو برای ترک اعتیاد توصیه می‌شود. ماده اصلی تشکیل دهنده این دارو میراگنین یا همان میتراگنین است. بررسی‌های انجام شده روی قرص دتا نشان می‌دهد که گستره گوناگونی از مواد اعتیادآور و پودرهای گیاهی در ساخت این محصول به کار می‌رود که از جمله آن‌ها می‌توان به تریاک یا پودر خشخاش، آویشن، زیره و داروهای شیمیایی نظیر مسکن‌ها، ترامادول و داروهای روان پزشکی اشاره کرد.

برای شناخت بیشتر در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.


قرص دتا و ترک اعتیاد

متأسفانه این قرص به عنوان داروی ترک اعتیاد به افراد توصیه می‌شود. این در حالی است که خود دارای ترکیبات اعتیادآور بوده و از همین رو منجر به تشدید مشکلات فرد و اضافه شدن اعتیاد جدید به اعتیاد قبلی می‌شود. همچنین اگر فرد به موادی نظیر ترامادول اعتیاد داشته باشد و همزمان این دارو را مصرف نماید میزان سمی بودن ترامادول در بدن او بالا رفته و با خطر اوردوز و مرگ مواجه خواهد شد.

در نتیجه این دارو نه تنها کمکی به ترک اعتیاد نمی‌کند بلکه منجر به تشدید وضعیت فعلی و تهدید شدن سلامت افراد مصرف کننده مواد می‌شود. امروزه در ترک اعتیاد داروهای تأیید شده‌ای وجود دارند که به کمک پزشکان و روانشناسان متخصص در حیطه درمان اعتیاد می‌توانید در مورد آن‌ها اطلاعات کسب کنید و با روش‌های نوین ترک آشنا شوید.

برای اطلاع بیشتر در زمینه داروهای ترک اعتیاد کلیک کنید.


عوارض مصرف قرص دتا

علاوه بر اعتیادآوری و احتمال بروز اور دوز هنگام مصرف قرص دتا عوارض مختلفی گریبان گیر فرد مصرف کننده می‌شود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به بروز مشکلات مختلف در سیستم گوارش، افزایش احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و دچار شدن به اختلالات روانپزشکی به دلیل وجود ترکیبات روانگردان در این دارو اشاره کرد.


تداخلات دارویی

قرص دتا به دلیل محتوای گوناگونی از مواد مخدر به تنهایی نیز خطرناک است. حال اگر فرد آن را با مواد مخدر دیگری نظیر ترامادول، الکل و مواد افیونی مصرف نماید احتمال بروز تداخلات دارویی بیش از پیش افزایش یافته و منجر به مشکلاتی نظیر تشنج، کاهش هشیاری و افزایش خطر مرگ می‌شود. همه این موارد نشان می‌دهند که بهتر است برای درمان اعتیاد به شیوه اصولی عمل کنید.

برای آگاهی بیشتر در زمینه درمان اعتیاد به مواد مخدر کلیک کنید.


قطع مصرف قرص دتا

از آنجایی که قرص دتا اعتیادآور است مصرف آن وضعیت پیچیده‌ای را در مبتلایان به اعتیاد ایجاد می‌کند و منجر به مشکلات مضاعفی می‌شود. از همین رو اگر مدتی است این دارو را مصرف می‌کنید قبل از قطع یک باره آن، با متخصصین اعتیاد مشورت کنید چراکه قطع این دارو می‌تواند منجر به بروز علائم ترک یا همان خماری شود و حالاتی نظیر درد عضلانی، حالت تهوع و استفراغ را به همراه بیاورند. متخصصان با دادن برنامه دقیق در مورد روش‌های کاهش این دارو و ارائه درمان‌های جایگزین به شما کمک می‌کنند تا راحت‌تر مصرف این مواد را کنار بگذارید.


سؤالات متداول

- وزارت بهداشت در مورد قرص دتا چه نظری دارد؟

همان طور که گفته شد این قرص دارویی دست ساز است و نه تنها هرگز از جانب نهادهایی نظیر سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت مورد تأیید قرار نگرفته است بلکه این سازمان‌ها به دنبال افزایش آگاهی مردم از خطرهای مرتبط با مصرف این ماده هستند تا بتوانند آمار اعتیاد و پیامدهای ناشی از آن را در جامعه کاهش دهند.

- علت خطرناک بودن قرص دتا چیست؟

علت خطرناک بودن این دارو ترکیبات اعتیادآور و ناسازگار موجود در آن است. برای مثال استفاده هم زمان از داروهای مسکن و داروهای روانپزشکی اغلب منجر به بروز تداخلات دارویی می‌شود. این در حالی است که قرص دتا اغلب حاوی مقادیر مختلفی از ترامادول، دیفنوکسیلات و داروهای اعصاب یا همان داروهای روانپزشکی است که علاوه بر اعتیادآوری می‌تواند عوارض جسمی و روانی بسیار خطرناکی برای فرد به همراه داشته باشد. در نتیجه بهتر است با کمک گرفتن از متخصصان و روانشناسان در زمینه اعتیاد بهترین راهکار ترک اعتیاد خود را بیابید.

برای اطلاع بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص دتا می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.


منبع: قرص دتا | کپسول دتای هندی با چه عوارضی همراه است؟

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.