مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

ازدواج با فرد سیگاری

امروزه گرایش به سیگار افزایش یافته و طبیعی است که ازدواج با فرد سیگاری به یکی از گزینه‌های افراد تبدیل شود.  به باور بسیاری از جوانان سیگارکشیدن سبب می‌شود تا بسیاری از تنش‌های اجتماعی از قبیل استرس، اضطراب و کمبود اعتماد به نفس کاهش یابند. بسیاری دیگر فکر می‌کنند چون سیگار مواد مخدر نیست پس هروقت که بخواهند می‌توانند آن را ترک کنند. شاید شما هم خاستگاری با شرایط ایده‌آل و مناسب داشته باشید که سیگار می‌کشد. آیا حاضرید با فردی سیگاری ازدواج کنید؟ سیگاری بودن فرد چه تاثیری در زندگی مشترک موفق دارد؟ در این مقاله سعی داریم تا به پاسخ چنین سوالاتی برسیم. همچنین برای حل این مسئل، ضروری است که از مشاوره قبل از ازدواج کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات در زمینه معیارهای انتخاب همسر کلیک کنید. 

منبع: سیگار

  

باورهای افراد در مورد ازدواج با فرد سیگاری

برخی دختران عقیده دارند که فرد سیگاری معتاد است و نباید با آن‌ها ازدواج کرد. بسیاری ازآن‌ها تنها به‌خاطر سیگاری بودن خواستگارشان دیگر ملاک‌های او را درنظر نمی‌گیرند و جواب رد می‌دهند. گروهی دیگر معتقدند که سیگاری بودن فرد اشکالی ندارد و مشکل حادی در زندگی آن‌ها ایجاد نمی‌کند. آن‌ها برای خانواده خود استدلال می‌کنند و از زندگی پدر، دایی و یا عموی خود مثال می‌آورند که علارغم سیگاری بودن به خوبی زندگی می‌کنند. برخی معتقدند همسرشان بعد از ازدواج تغییر کرده و سیگار را ترک می‌کند. ممکن است این اتفاق بیفتد اما هرگز نباید با امید تغییر دادن همسر بعد از ازدواج کنید. برای آگاهی در زمینه تغییر دادن همسر بعد از ازدواج کلیک کنید.

ما مشکلات ازدواج با فرد سیگاری را در ادامه مطرح کرده‌ایم؛ این تصمیم خودتان است که آیا ملاک‌های دیگری را در انتخاب همسر درنظر بگیرید یا صرفاً به دلیل سیگاری بودن به خواستگار خود جواب منفی بدهید. برای اطلاع بیشتر در زمینه گرایش به سیگار کلیک کنید.

مشکلات ازدواج با فرد سیگاری

قبل از ازدواج با فرد سیگاری باید از آسیب‌های سیگار کشیدن با خبر باشید. سیگار کشیدن زیاد و مداوم باعث تغییراتی در چهره و زیبایی همسر شما می‌شود. از جمله باعث تغییراتی چون زرد شدن و خراب شدن دندان‌ها و لاغری. همچنین احتمال دارد که چین و چروک‌های دست و صورت زودتر خود را نشان‌ دهند و موهای همسرتان بریزد. سیگار کشیدن زیاد خطر ابتلا به انواع بیماری‌های جسمانی را افزایش می‌دهد؛ سرطان، بیماری‌های قلبی، ایجاد ضایعه در شنوایی و بینایی از جمله این مشکلات است.

دود سیگار باعث افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، گرفتگی عروق و نهایتا ایجاد حمله قلبی و سکته می‌شود. ممکن است سیگار کشیدن پدر خانواده بر روی فرزندانتان تاثیر گذاشته و آن‌ها نیز در آینده سیگاری شوند. همچنین ثابت شده دود سیگار در محیط خانواده برای فرزندان بسیار مضر است. عوارض دود سیگار بر نوزاد هم باید مورد توجه قرار بگیرد. برای کسب اطلاع بیشتر از عوارض دود سیگار بر نوزاد کلیک کنید.

آیا باید به خواستگار سیگاری جواب منفی داد؟

گرفتن این تصمیم تنها به عهده شماست و عاقلانه‌ترین کار این است که تمام جوانب را سنجیده و زود تصمیم نگیرید. اگر خواستگاری برایتان آمده که تمام ایده‌آل‌های شما را دارد، تنها سیگار کشیدن نمی‌تواند دلیلی برای ردکردن او باشد. ممکن است در آینده دیگر نتوانید شخصی را مطابق با معیارهای خود پیدا کنید. البته میزان سیگاری بودن او نیز در ازدواج با فرد سیگاری مهم است، اگر مدام سیگار در دستش دارد مطمئنا نمی‌تواند شخص سالم و مناسبی برای ازدواج باشد. اما اگر فقط گاهی این عمل را انجام می‌دهد، می‌توانید از او قول بگیرید که سیگار کشیدن را ترک کرده و یا آن را بسیار کاهش دهد. کمک گرفتن از مشاوره ازدواج می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند. برای کسب اطلاع بیشتر از مشاوره قبل از ازدواج کلیک کنید.

ترک دادن همسر سیگاری

قبل از هرچیزی باید خود همسرتان برای ترک سیگار مشتاق باشد و نگرشش راجع به سیگار را به عنوان ماده‌ای آرامش دهنده تغییر دهد. بعد از آن همسر خود را تشویق کنید تا به مدت یک ماه یکی از سیگارهای مصرفی‌اش را کم کند. برای مثال اگر روزی 5 عدد سیگار می‌کشد به مدت یک‌ ماه آن را به 4 عدد کاهش دهد و همینطور این کار را برای ماه‌های بعدی نیز تکرار نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ترک سیگار کلیک کنید.

نکاتی درمورد ترک دادن همسر سیگاری

می‌دانیم که سیگار کشیدن بیماری نیست و فرد سیگاری لزوما معتاد نیست. سیگار کشیدن تنها عادتی ناپسند و مضر می‌باشد. اگر این طرز تفکر را در خود پرورش دهید پس از ازدواج با فرد سیگاری به همسر خود احساس امنیت خواهید داد. به‌جای استفاه از جملاتی مانند «چرا سیگارت را ترک نمی‌کنی»، «تو به فکر سلامت خانواده‌ات نیستی» از جملات بهتر و همدلانه‌تر استفاده کنید. برای کسب اطلاعات در زمینه ویژگی های رفتاری در ازدواج کلیک کنید.

به او بگویید که «بیا در کنار هم راهی پیدا کنیم تا بتوانیم این عادت بد را در تو ترک دهیم، چرا که ما یک خانواده هستیم» القای حس همدردی و اینکه خودتان را با او شریک بدانید باعث می‌شود تا انگیزه‌ی بیشتری برای ترک عادت خود داشته‌ باشد. زمانی‌ که از تعداد سیگارکشیدن در طول روز کم کرد حتما او را تشویق کرده و برای ادامه‌ی راه حس ارزشمندی به او بدهید. می‌توانید غذای مورد علاقه اش را بپزید و یا از مشوق‌های دیگر استفاده کنید. اینگونه می‌توانید زندگی مشترک موفق خود را نیز شکل دهید. برای اطلاع بیشتر از زندگی مشترک موفق کلیک کنید.

ازدواج با فرد سیگاری | سخن آخر

همانطور که گفته شد فرد سیگاری معتاد نیست اما مسلما یک عادت رفتاری مضر است که می‌تواند بر سلامت و کیفیت زندگی مشترک شما تاثیرات منفی بگذارد. اما اگر فردی تمام معیاری‌های لازم برای ازدواج را داشته باشد، رد کردن او تنها به دلیل سیگاری بودن چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. اگر در زمینه ازدواج با فرد سیگاری نگرانی‌هایی دارید، توصیه می‌شود که از یک روانشناس کمک بگیرید تا در این زمینه شما را راهنمایی کند. با کمک روانشناس می‌توانید بهترین تصمیم را گرفته و حتی در فرایند ترک سیگار نیز به همسرتان کمک کنید. متخصصان مرکز مشاوره حامی هنر زندگی در خدمت شما هستند تا در این زمینه یاری‌تان کنند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با فرد سیگاری می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع: سیگار

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.