مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

بدن زن

آشنایی با بدن زن چه اهمیتی دارد و چه تأثیری بر رابطه زناشویی و رابطه عاطفی می‌گذارد؟ آگاهی بیشتر نسبت به بدن زن به شما کمک می‌کند تا رابطه جنسی رضایت مندانه تری را تجربه کنید و رابطه عاطفی خود را نیز با همسرتان بهبود بخشید. در واقع شما با شناخت بدن همسر خود در رابطه زناشویی تان بهتر می‌توانید رفتارهایی برای تحریک همسر خود انجام دهید. در کنار این مسئله باید بدانید که شناخت شما باید تا آخر عمر ادامه داشته باشد چراکه در هر دوره روند تغییرات جسمی به گونه‌ای است که می‌تواند بر روند زندگی‌تان اثرگذار باشد. در این مقاله ما به توضیحاتی درباره بدن زن شامل نقاط حساس و تغییرات بدنی رایج در زنان پرداخته‌ایم که مطالعه آن می‌تواند بر آگاهی شما بیفزاید.

منبع: بدن زن

  

آشنایی با بدن زن و نقش آن در رابطه جنسی 

لازمه یک رابطه جنسی موفق این است که شما در مورد بدن همسرتان آگاهی داشته باشید چرا که زنان و مردان همگی نقاط حساسی در بدن خود دارند که تحریک آن‌ها در حین معاشقه و رابطه جنسی لذت بیشتری را برای آن‌ها به همراه خواهد داشت و منجر به کیفیت بالاتر رابطه جنسی خواهد شد. معاشقه و پیش‌نوازی برای زنان از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ چرا که رابطه جنسی بهتر همراه با تجربه ارگاسم معمولاً برای آن‌ها به معاشقه‌ مناسب بستگی دارد. به همین خاطر شناخت نقاط حساس بدن زن، برای شما و همسرتان این فرصت را فراهم خواهد کرد که رابطه جنسی رضایت‌بخشی را در کنار هم تجربه کنید. برای آگاهی بیشتر درباره شناخت بدن همسر کلیک کنید.

از جمله نقاط حساس بدن زنان می‌توان به لب، گردن، سینه‌ها و نوک آن‌ها، گوش‌ها و کلیتوریس اشاره کرد. اما میزان حساسیت هر زن نسبت به هر یک از این نقاط می‌تواند متفاوت باشد. بسیار اهمیت دارد که بتوانید در طول رابطه جنسی خود نسبت به علایق و حساسیت‌های همسرتان آگاهی کسب کنید و با نوازش این نقاط لذت بیشتری را در رابطه جنسی برای خود و همسرتان فراهم کنید.

نوازش‌های مناسب منجر به این می‌شود که همسرتان واکنش‌های بهتری در رابطه به شما نشان دهد و در نتیجه شما نیز بتوانید لذت بیشتری از رابطه ببرید. هم‌چنین لازم است به این نکته دقت کنید که میزان حساسیت زن نسبت به نواحی تحریک آمیز بدنش همیشه یکسان نیست و با تغییرات هورمونی در طی ماه این حساسیت‌ها نیز تغییر می‌کند.

برای اطلاع بیشتر درباره نقاط حساس بدن زنان کلیک کنید.

آشنایی با بدن زن | تغییرات جسمی و هورمونی 

زنان و مردان از لحاظ تغییرات هورمونی تفاوت‌های اساسی با یکدیگر دارند. مهم‌ترین تغییرات هورمونی در زنان به واسطه چرخه قاعدگی ایجاد می‌شود. چرخه قاعدگی در زنان چرخه‌ایست که نشان دهنده عملکرد دستگاه تولید مثل است. فعالیت این چرخه ماهانه بدن زن را برای بارداری آماده می‌کند و در صورتی که تخمک گذاری صورت نگیرد در نهایت دیواره رحم شروع به ریزش می‌کند که این ریزش منجر به خونریزی در زنان می‌شود.

در طول این چرخه که معمولاً 28 روزه است، زنان با تغییرات هورمونی متفاوتی مواجه می‌شوند. این تغییرات هورمونی معمولاً به تغییرات خُلق و خو در آن‌ها می‌انجامد. برای مثال نوسانات ماهانه‌ هورمون‌ها می‌تواند باعث افسردگی و یا خوشحالی، خستگی یا پرانرژی بودن، بی‌علاقگی به مقاربت و یا افزایش میل جنسی در زنان شود و آنان را به سمت رابطه جنسی بیشتر سوق دهد. آگاهی از این تغییرات خلقی به شما کمک می‌کند که بتوانید درک بهتری از همسرتان داشته باشید و به شیوه مؤثرتری با او ارتباط برقرار کنید.

برای شناخت بیشتر درباره رابطه جنسی کلیک کنید.

نکاتی که در ارتباط با چرخه قاعدگی باید به آن توجه کنید 

در طول چرخه قاعدگی دو هفته حساس از لحاظ روحی برای زنان وجود دارد که هفته پیش از آغاز خونریزی و هفته‌ای که قاعدگی در آن وجود دارد را شامل می‌شود. در ادامه به نکاتی که در این دو هفته باید به آن توجه کنید اشاره‌کرده‌ایم.

1-افزایش تحریک پذیری، عصبانیت و افسردگی 

اکثر زنان در هفته پیش از شروع قاعدگی احساسات ناخوشایند افسردگی و اضطراب را تجربه می‌کنند. آن‌ها ممکن است به شدت تحریک پذیر شوند به این معنی که خیلی زود از کوچک‌ترین چیزها ناراحت و عصبانی شوند. این حالات همگی در اثر تغییرات هورمونی تجربه می‌شوند. آشنایی با این مسئله و شناخت بیشتر تغییرات بدن زن به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر در این هفته با همسرتان کنار بیایید. اگر این علائم در فردی بسیار شدید باشد احتمالاً او به سندروم ملال پیش از قاعدگی دچار است. این سندروم موجب ایجاد وضعیت روانی ناخوشایندی در هفته پیش از قاعدگی می‌شود که عملکرد روزانه فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد.اگر همسر شما به این مشکل دچار باشد به روان درمانی و در برخی موارد به دارو درمانی برای رفع مشکل خود نیاز دارد. به همین منظور بهتر است که به یک روانشناس برای تشخیص مشکل مراجعه شود.

2- کاهش میل جنسی در دوران قاعدگی

زنان در طول دوره قاعدگی به دلیل ضعف و مشکلات جسمی معمولاً انرژی کم‌تری دارند و از نظر وضعیت خُلقی، خلق پایین‌تر و غمگینی را تجربه می‌کنند. آن‌ها در این دوره نیاز به حمایت عاطفی بیشتری دارند. میل جنسی آن‌ها نیز کاهش پیدا می‌کند. به همین خاطر اهمیت دارد که به همسرتان نشان دهید که مراقب او هستید و او را درک می‌کنید. نحوه برخورد شما در تخفیف علائم همسرتان تاثیر بسزایی خواهد داشت.

برای اطلاع بیشتر درباره قاعدگی کلیک کنید.

تغییرات بدن زن در بارداری و زایمان

در طول دوره بارداری سطح هورمون‌های بدن زن به میزان بسیاری افزایش پیدا می‌کند. این تغییرات هورمونی بدن را برای نگهداری از کودک در دوران بارداری و پس‌ازآن آماده می‌کند. برای مثال افزایش هورمون پرولاکتین منجر به توانایی شیردهی در زنان می‌شود و هم‌چنین مهر مادری را در آن‌ها افزایش می‌دهد به همین دلیل هورمون پرولاکتین به عنوان هورمون مهر مادری نیز شناخته می‌شود.

اما پس از زایمان بسیاری از این هورمون‌ها ناگهان با افت شدید مواجه می‌شوند این افت هورمونی باعث مواجه شدن مادر با خلق پایین و افسرده می‌شود که می‌تواند به طور معمول و به مرور بهبود یابد. دریافت حمایت‌های مناسب و آشنایی با بدن همسر از جانب مرد خانواده در روند بهبودی زن تأثیر بسزایی دارد.

اگر این علائم شدت زیادی داشته باشد، به روابط مادر و فرزند آسیب بزند و عملکرد روزمره فرد را مختل کند احتمالاً او به افسردگی پس از زایمان دچار شده است. در این وضعیت مراجعه به روانشناس برای دریافت روان درمانی ضرورت می‌یابد. هم چنین در مواردی احتمال دارد که نیاز به تجویز دارو نیز وجود داشته باشد که حتماً باید با مشورت روانپزشک صورت بگیرد.

آشنایی با بدن زن | تغییرات بدن در یائسگی 

یائسگی که معمولا در سنین 45 تا 55  سالگی آغاز می‌شود به معنای توقف عمل تخمک گذاری در تخمدان‌ها و در نتیجه سلب امکان حاملگی است. در این دوره زنان با تغییرات جسمی زیادی رو به رو می‌شوند. برای مثال هورمون‌های استروژن و پروژسترون به میزان زیادی کاهش می‌یابند این کاهش هورمونی در نهایت به تغییرات در خلق و روحیه زنان می‌انجامد.

برای مثال آن‌ها ممکن است نسبت به روابط اجتماعی تمایل کم‌تری از خود نشان دهند، هم‌چنین تمایلات جنسی‌شان کاهش پیدا کند، بیشتر غمگین و تحریک‌پذیر شوند یعنی حساسیت آن‌ها در ارتباط با وقایع پیرامونی افزایش یابد و باعث شود که آن‌ها زودتر به موارد مختلف واکنش نشان دهند. دریافت حمایت و مراقبت بیشتر از جانب همسر در کاهش علائم ناخوشایندی که فرد تجربه می‌کند تاثیر بسزایی می‌گذارد. برای آگاهی بیشتر با علائم جسمی و خلقی در طول یائسگی به مقاله یائسگی مراجعه کنید.

کلام آخر

توجه داشته باشید که آشنایی با بدن زن امری بسیار مهم است و تاثیرات خود را بر تمام جنبه‌های جسمی و روانی زندگی شما می‌گذارد. با این حال گاهی مردان تمامی تلاش خود را برای شناخت کامل همسرشان انجام می‌دهند اما بازهم در این زمینه با مشکل مواجه هستند. در این شرایط لازم است که با بهره بردن از مشاور و متخصص در زمینه مسائل جنسی موضوع را با او در میان بگذارید. ما به شما مرکز مشاوره حامی هنر زندگی را پیشنهاد می‌دهیم. حامی هنر زندگی یکی از بهترین مراکز روانشناسی در زمینه مسائل جنسی و زناشویی است که امکان بهره بردن از مشاوره جنسی را از طریق تلفن برای شما فرآهم آورده است. 

برای اطلاع از روند دریافت مشاوره جنسی و مشاوره تلفنی کلیک کنید.

سوالات متداول

آشنایی با بدن زن چگونه می‌تواند در انجام رابطه جنسی کمک کننده باشد؟

اگر با بدن همسر خود آشنا باشید می‌توانید در هنگام رابطه جنسی با تحریک نقاط حساس او رابطه لذت بخش تری را تجربه کنید. همچنین اگر همسر شما در دوران پس از زایمان باشد باید بدانید که ممکن است رابطه جنسی با او با محدودیت‌ها و شرایطی خاص همراه باشد که این آشنایی به درک بالاتر از همسر نیز کمک می‌کند.

برای اطلاع بیشتر درباره تحریک همسر کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اشنایی با بدن زن می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق شماره 02122018502 و از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع: بدن زن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.