مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

قطع رابطه عاطفی

قطع ناگهانی رابطه عاطفی این روزها خیلی اتفاق می‌افتد؛ طرف شما ناگهان غیب می‌شود و دیگر هیچ ردّ و نشانی از خودش باقی نمی‌گذارد. با ترک ناگهانی رابطه چطور باید برخورد کرد؟ حتما شنیده‌اید که دو نفر رابطه‌ای را با هم شروع می‌کنند و پس از مدتی یکی از آن دو به طور ناگهانی یارش را ترک کرده و می‌رود. البته منظور از رفتن جدایی موقت بر حسب توافق نیست، بلکه منظور این است که یکی از طرفین رابطه را یکطرفه و ناگهانی تمام می‌کند. اگر این داستان در زندگی شما هم اتفاق افتاده، بهتر است سردرگم نشوید و آرامش خودتان را حفظ کنید. آگاهی از دلای قطع ناگهانی رابطه به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر با آن کنار بیایید. برای کسب اطلاعات در زمینه شکست عشقی کلیک کنید.

منبع: قطع رابطه عاطفی

  

قطع ناگهانی رابطه : واقعاً چرا؟

دانستن اینکه چطور باید رابطه را تمام کنیم مهارتی است که باید کسب کرد و از بلوغ فکری نشأت می‌گیرد. برای این کار دلالیل مختلفی وجود دارد. هنگامی که فرد ترک شده نسبت به این موضوع آگاهی نسبی داشته باشد، بهتر می‌تواند با مسئله کنار بیاید. به همین جهت در ادامه بحث به این موضوع می‌پردازیم که دلایل قطع ناگهانی رابطه چه مواردی را شامل می‌شود و اصولا چه افرادی با چه ویژگی‌هایی دست به این کار می‌زنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه پایان دادن به رابطه کلیک کنید.

1. می خواهند جدا شوند اما شهامت ندارند

گاهی اوقات افراد به دلایل مختلف نمی‌خواهند با شریک عاطفی خود رو به رو شوند و حرف دلشان را درباره جدایی بزنند. شهامت برخورد مستقیم و صحبت کردن از ترک رابطه را ندارند. این وضعیت می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ به عنوان مثال گاه فرد به این نتیجه می‌رسد که باید از شریک عاطفی خود جدا شود، اما به خاطر دوری از ایجاد تنش‌های فکری و عاطفی بین خود و طرف مقابل به طور ناگهانی غیبش می‌زند و یا رابطه را خیلی قاطعانه تمام می‌کند. این اتفاق اگرچه تلخ است اما به شما درس می‌دهد تا بدانید که چه روابطی را باید ادامه دهید. برای کسب اطلاع بیشتر در این زمینه، مقاله روابطی که باید ادامه داد را مطالعه فرمایید.

2. برای شریک عاطفی خود ارزش قائل نیستند

گاهی اوقات افراد برای شریک عاطفی خود کوچکترین اهمیت و ارزشی قائل نیستند. این افراد هروقت بخواهند، به راحتی می‌توانند رابطه عاطفی خود را پایان بدهند. اساسا آنچه که جدایی را سخت می‌کند اهمیت و ارزشی است که دو طرف رابطه برای یکدیگر قائل هستند. حال اگر یکی از آن‌ها برای طرف مقابل اهمیت و ارزشی قائل نباشد به راحتی می‌تواند خود را ناپدید کرده و دیگر پیدایش نشود. این افراد هر زمان که لازم بدانند خیلی راحت و به طور ناگهانی رابطه را قطع می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عشق یک طرفه کلیک کنید.

3. قطع ناگهانی رابطه : افرادی که در رابطه سردرگم هستند 

تصمیم گیری درباره قطعی و یا دائمی شدن رابطه مسأله مهمی است که بخشی از سرنوشت آدم‌ها را تعیین می‌کند. به دلیل اهمیت زیاد آن، برخی افراد نمی‌توانند در این رابطه تصمیم‌گیری کنند و در نتیجه خود را در میان یک رابطه عاطفی، سردرگم می‌بینند. قطع ناگهانی رابطه برای این افراد به دلیل عدم تعلق خاطر زیاد به طرف مقابل، خیلی سخت نیست. این افراد ممکن است برای رهایی خود از این سردرگمی، رابطه عاطفی‌شان را به طور ناگهانی قطع کنند. برای شروع دوباره و ایجاد یک رابطه سالم کلیک کنید.

مقابله با قطع ناگهانی رابطه : افزایش عزت نفس

یادتان باشد که وجود شما فراتر از مشکلات شماست؛ پس دنیا به آخر نرسیده است. افرادی که عزت نفس پائینی دارند در این شرایط بسیار آسیب پذیر هستند. منظور از عزت نفس، احترام و ارزشی است که فرد برای شخص خودش قائل است. در نتیجه اولین قدم جهت بهبود نحوه ی برخورد با چنین شرایطی، شناخت خود و در نتیجه افزایش عزت نفس است. هنگامی که عزت نفس افزایش می‌یابد، فرد دیگر به هیچ کس و هیچ چیز اجازه نمی‌دهد که آرامش خاطر او را به هم بزند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روابط ناسالم کلیک کنید.

قطع امید : همان بهتر که رفت

می‌توان اینطور به قضیه نگاه کرد: کسی که رفته لیاقت شما را نداشته است. حقیقت این است که هیچ انسان عاشقی نمی‌تواند (به طور ناگهانی) معشوق خود را برای همیشه یا حتی برای مدتی ترک کرده و هیچ گونه ارتباطی با او برقرار نکند. پس بهتر است که خودتان را با تصورات و داستان‌های غیر واقعی سرگرم نکنید. در چنین شرایطی امید داشتن بسیار خطرناک است. شخص ترک شده امید دارد که طرف مقابل باز می‌گردد و به خاطر همین امید هر روز انتظار و عذاب می‌کشد. در حالیکه بهتر است هرچه زودتر با واقعیت رو به رو شود و از چاهی که برای او آبی ندارد قطع امید کند. شاید این رابطه عشق یک طرفه بوده که دیر یا زود به پایان خود می‌رسید. برای این منظور پیشنهاد می شود مقاله فراموش کردن عشق از دست رفته را مطالعه نمایید.

آیا زمان تصمیم گیری فرا رسیده است؟

البته که بهتر است قبل از تصمیم نهایی خود در رابطه با گذشتن از رابطه، اقدامات لازم جهت آگاهی از دلایل قطع ناگهانی رابطه را انجام دهید. اما حواستان باشد در این رابطه کاملا عاقلانه عمل کنید. شما دنبال حقیقت هستید پس درایت به خرج دهید و به خاطر ارزشی که برای خودتان قائل هستید واقعیت را بپذیرید. هنگامی که حقیقت را فهمیدید آن را با همه‌ی وجود بپذیرید و زندگی را به بهترین شکل ممکن ادامه دهید. به یاد داشته باشید خوشبختی و سعادت شما در زندگی تنها در گرو خود شما است نه هیچ کس دیگری. برای اطلاع از اصولی کلی و روش های صحیح شروع و ادامه روابط دختر و پسر کلیک کنید.

مرکز مشاوره حامی هنر زندگی

قطع ناگهانی رابطه و شکست عشقی، ناراحتی و فشار روانی زیادی را برای فرد به وجود می‌آورد. به همین دلیل ضروری است که چاره‌ای برای آن اندیشید. روانشناس به شما کمک می‌کند تا هرچه سریع‌تر با ناراحتی خود کنار بیاید و زندگی‌تان را به خوبی ادامه دهید. اما شاید صحبت حضوری و یا رفت و آمد برای شما سخت باشد و به همین دلیل از دریافت مشاوره پشیمان شوید. مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی این امکان را برای شما مهیا کرده تا در هر کجا که هستید به صورت تلفنی با روانشناسان صحبت کنید و بهترین خدمات روانشناسی را با کیفیت عالی دریافت نمایید. برای کسب اطلاعات در زمینه روانشناسی عشق کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قطع ناگهانی رابطه عاطفی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق شماره 02122018502 و یا از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع: قطع رابطه عاطفی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.