مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

مشاوره روانشناسی و روان درمانی

ترک مورفین | بهترین و سریع ترین راه ترک اعتیاد به مورفین بدون درد

بهترین روش برای ترک مورفین کدام است؟ آیا راه حلی قطعی برای رهایی از اعتیاد به مورفین وجود دارد؟ مورفین نوعی ماده مخدر افیونی است که در برخی موارد برای تسکین دادن دردهای شدید در شرایط بیمارستانی تجویز می‌شود. از آنجایی که مورفین به شدت اعتیادآور بوده و به راحتی می‌تواند وابستگی جسمانی و روانی ایجاد کند استفاده سرخود از آن به هیج وجه مجاز نمی‌باشد. اگر در پی سوءمصرف مورفین دچار اعتیاد به این ماده شده‌اید روش‌های مختلفی برای آغاز فرایند ترک پیش روی شما قرار دارد. از جمله این روش‌ها می توان به سم زدایی به کمک داروهای نگهدارنده، رواندرمانی به صورت فردی و گروهی اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای مطلب همراه ما باشید. 

منبع: ترک مورفین | بهترین و سریع ترین راه ترک اعتیاد به مورفین بدون درد

  

ترک مورفین | آشنایی با مخدری به نام مورفین

برای شروع فرایند ترک اعتیاد به مورفین لازم است ابتدا اطلاعات خود را در مورد این دارو افزایش بدهید. مورفین نوعی ماده مخدر افیونی است که قابلیت تسکین دهندگی دارد. در واقع مورفین با چسبیدن به گیرنده‌های افیونی در مغز باعث می‌شود که پیام درد به مغز انتقال پیدا نکند یا میزان آن کاهش یابد. تجویز این دارو تنها در برخی شرایط پزشکی که بیمار با دردهای بسیار شدیدی رو به رو است با احتیاط بسیار انجام می‌شود. با این حال این ماده به شدت اعتیاد آور است و در نتیجه استفاده سرخود از آن می‌تواند به وابستگی جسمانی و روانی شدید بیانجامد.

برای آشنایی بیشتر درباره اعتیاد به مورفین کلیک کنید. 

علائم ترک مورفین

از آنجایی که مورفین منجر به بروز وابستگی جسمانی شدید می‌شود افرادی که به سوءمصرف این ماده می‌پردازند در پی کنار گذاشتن آن، علائم ناخوشایندی را تجربه می‌کنند که از جمله مهم ترین آن‌ها می‌توان به درد عضلات، استخوان‌ها، مفاصل، حالت تهوع، اسهال، استفراغ و آبریزش بینی اشاره کرد. معمولا این علائم در ترک سایر مواد افیونی نیز پدیدار می شود. برای آشنایی با روش های ترک اعتیاد به مواد مخدر کلیک کنید.

روش‌های ترک مورفین

خوشبختانه امروز روش‌های متنوعی برای ترک اعتیاد به مواد افیونی از جمله مورفین ابداع شده است. این درمان‌ها به شما کمک می‌کنند تا بتوانید فرایند سم زدایی را راحت تر پشت سر بگذارید و علائم ترک را به میزان کمتری تجربه کنید. ما در ادامه به درمان‌های رایج در ترک مورفین اشاره کرده‌ایم.

1- سم زدایی به کمک داروهای نگهدارنده

امروزه استفاده از داروهای نگهدارنده نظیر متادون و بوپرنورفین در ترک اعتیاد به مواد مخدر افیونی رواج پیدا کرده است. این داروها با چسبیدن به گیرنده‌های اپیوئیدی در مغز مانع از این می‌شوند که فرد در دوره سم زدایی با علائم ترک روبه‌رو شود. با این حال نکته قابل توجه اینجاست که این داروها خود نوعی مواد شبه افیونی هستند و می‌توانند به بروز اعتیاد منجر شوند. از همین رو بسیار اهمیت دارد که دوز دارو زیر نظر پزشک و متناسب با وضعیت جسمانی شما تعیین گردد. متاسفانه افرادی که از سر ناآگاهی به طور خودسر مصرف داروهای نگهدارنده را آغاز می‌کنند نه تنها به ترک اعتیاد خود کمک نمی‌کنند بلکه باعث شکل گیری وضعیت پیچیده تری می‌شوند که در آن وابستگی به بیش از دو ماده بروز می‌یابد. برای اطلاعات بیشتر در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید. 

2- روان درمانی فردی

سم زدایی مورفین از بدن به تنهایی برای ترک اعتیاد کافی نیست چرا که مصرف مواد به نوعی اختلال مغزی می‌انجامد که در آن فرد به دلیل دچار شدن به وسوسه مصرف تا حد زیادی در معرض گرایش مجدد به سمت اعتیاد قرار می‌گیرد. دریافت خدمات روانشناختی به صورت جلسات رواندرمانی به فرد کمک می‌کند تا بتواند ریشه‌های گرایش خود به مورفین را بشناسد و روش‌های مقابله با وسوسه را نیز بیاموزد.

3- روان درمانی گروهی

امروزه پژوهش‌ها نشان می‌دهد که دریافت خدمات روان درمانی به صورت گروهی تا حد زیادی می‌تواند در درمان اعتیاد به انواع مواد کمک نماید. در گروه درمانی فرد در تعامل با افرادی قرار می‌گیرد که با مشکلات مشابهی دست و پنجه نرم می‌کنند. در این شرایط تاثیرپذیری بیمار از آموزش‌هایی که در گروه مطرح می‌شود بالا می‌رود. همچنین در تعامل با سایر افراد مشکلاتی نظیر انزوای اجتماعی و افسردگی راحت تر حل و فصل می‌شوند.

4- خانواده درمانی برای ترک مورفین

در بسیاری از مواقع اعتیاد در نتیجه الگوهای ارتباطی ناسالمی که در میان اعضای خانواده وجود دارد اتفاق می‌افتد. در واقع افراد برای رهایی از تنش‌هایی که در محیط خانواده احساس می‌کنند به مصرف موادی نظیر مورفین پناه می‌برند. در این شرایط خانواده درمانی به کمک یک روانشناس به شما کمک می‌کند تا این الگوهای غلط را شناسایی کنید و با حل تعارضات بنیادی موجود در خانواده در مسیر ترک، استوارتر قدم بردارید. برای آگاهی بیشتر درباره روند دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید. 

سوالات متداول

- پزشک پس از عمل جراحی به من مورفین تجویز کرده آیا استفاده از مورفین در مقادیری که متخصص تعیین کرده هم می‌تواند به اعتیاد منجر شود؟

پزشکان معمولا از مورفین در مقادیر بسیار کنترل شده استفاده می‌کنند. به طور کلی استفاده از این دارو طبق تجویز و توصیه پزشک بلامانع است. اما هرگونه مصرف بیشتر یا طولانی تر می‌تواند منجر به بروز وابستگی جسمانی و روانی شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق شماره 02122018502 و یا از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع: ترک مورفین | بهترین و سریع ترین راه ترک اعتیاد به مورفین بدون درد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.