آیا درخواست رابطه از طرف زن کار درستی است؟ بسیاری از زنان همواره برای داشتن رابطه جنسی با همسر خود منتظر میشوند تا او در ابتدا پیشقدم شود. علل مختلفی از جمله احساس شرم و خجالت و داشتن باورهای غلط در مورد رفتارهای جنسی در زنان باعث میشود آنها از پیش قدم شدن در رابطه جنسی خودداری کنند. در صورتی که به عنوان یک زن شما نیز امیال و نیازهای جنسی منحصر به فرد خود را دارید و میتوانید به همسر خود عشق ورزی کنید. در همین راستا با انجام راهکارهایی شما نیز میتوانید از شوهرتان درخواست رابطه جنسی داشته باشید و احساس پشیمانی را تجربه نکنید. با توجه به اهمیت موضوع در ادامه مطلب از منظر روانشناسی به بررسی بیشتر خواهیم پرداخت پس همراه ما باشید.
منبع: درخواست رابطه از طرف زن به همسر
بسیاری از زنان اغلب از پیشقدم شدن برای داشتن رابطه جنسی با همسر خودداری میکنند. آنها اغلب منتظر میمانند تا شوهرشان در این زمینه اقدام کند. از جمله مهمترین عواملی که در این مسئله نقش دارند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
بسیاری از بانوان به خصوص در اوایل ازدواج به دلیل احساس شرم و خجالت از پیشقدم شدن در رابطه جنسی امتناع میورزند. هرچقدر صمیمت عاطفی، جنسی و جسمانی میان زوجین بیشتر شود به مرور این مسئله بهبود خواهد یافت. در حقیقت بسیار اهمیت دارد که زن و شوهر بتوانند آزادانه در مورد امیال و نیازهای خود با یکدیگر صحبت کنند و هردو برای خواستههای دیگری اهمیت قائل باشند. برای آگاهی بیشتر درباره خجالت زنان از رابطه جنسی با شوهرشان کلیک کنید.
در بسیاری از موارد افراد باورهای غلطی در مورد رفتارهای جنسی بانوان دارند. برای مثال ممکن است فکر کنند پیشقدم شدن در رابطه جنسی از جانب زن نوعی بیحیایی تلقی میشود. همچنین برخی افراد معتقدند که مدیریت رابطه جنسی همواره باید به دست مرد باشد و اگر زن در این زمینه پیشقدم شود به احساس اقتدار و مردانگی همسرش لطمه وارد میشود.
برای آنکه بتوانید رابطه جنسی رضایت بخشی را تجربه کنید لازم است با همسر خود در مورد این باورها و افکار صحبت کنید و نظر او را در این زمینه جویا شوید. در بسیاری از موارد برخلاف تصورات مردها علاقه دارند گاهی همسرشان برای شروع رابطه پیشقدم شود. این مسئله باعث میشود که آنها برانگیختگی جنسی بیشتری را تجربه کنند و جذابیت جنسی خود را بالاتر ارزیابی نمایند.
برخی زنان باورهای غلطی در مورد درخواست رابطه از جانب زن ندارند، همچنین احساس شرم و خجالت را نیز تجربه نمیکنند اما آنچه باعث میشود آنها اقدامی در این زمینه نداشته باشند نداشتن علاقه و انگیزه جنسی کافی است. عوامل بسیاری میتوانند در سردمزاجی و تجربه بیمیلی جنسی از جانب زنان تاثیر داشته باشند. از جمله مهمترین آنها میتوان به نوسانات هورمونی در دوران قبل از قاعدگی، بارداری و پسازایمانی، درگیری با اختلالات روانشناختی نظیر افسردگی و دچار بودن به کژکاریهای جنسی اشاره کرد. برای ارزیابی دقیقتر این مسئله و دریافت درمانهای مناسب در این زمینه لازم است که از یک روانشناس کمک بگیرید. برای اطلاع بیشتر درباره رابطه جنسی کلیک کنید.
بسیاری از زنان در زمینه جذابیتهای جنسی خود باورهای شکنندهای دارند. آنها ممکن است با یک بار رد شدن درخواست رابطه جنسی از جانب همسرشان احساس طرد و آسیبروانی بسیار زیادی را تجربه کنند. بسیار اهمیت دارد که بتوانید اعتماد به نفس خود را تقویت کرده و این مسئله را بپذیرید که هردو طرف در رابطه ممکن است گاهی اوقات آمادگی لازم برای برقراری رابطه جنسی را نداشته باشند. در نتیجه لازم است با یکدیگر صداقت داشته باشید و بتوانید شرایط جسمانی و روانی یکدیگر را درک نمایید. در نظر داشته باشید که رد کردن رابطهجنسی لزوما به معنای این نیست که شما به اندازه کافی جذاب نیستید.
برای اینکه بتوانید رابطه لذت بخشی را تجربه کنید و از بابت درخواست رابطه به شوهر خود احساس پشیمانی نداشته باشید توجه به راهکارهای زیر میتواند تا حد زیادی کمک کننده باشد.
بسیار اهمیت دارد که به عنوان یک زن بپذیرید شما نیز امیال و نیازهای جنسی منحصر به فرد خود را دارید و محکوم به انکار کردن نیازهای خود نیستید. تا زمانی که که نیازهای جنسی خود را سرکوب میکنید مسلما از ابراز آنها به شوهر خود احساس خوبی نخواهید داشت و ممکن است دائما درگیر هیجانات منفی نظیر احساس گناه و پشیمانی شوید.
برای افزایش صمیمیت جنسی لازم است که در مورد خواستهها و تمایلات خود با یکدیگر صحبت نمایید. سعی کنید به شناخت بیشتری در مورد علائق جنسی یکدیگر دست پیدا کنید تا هنگامی که برای شروع رابطه پیشقدم میشوید بیشتر بتوانید همسر خود را تحت تاثیر قرار دهید. برای آشنایی بیشتر درباره صمیمیت جنسی کلیک کنید.
همانطور که گفته شد در بسیاری از موارد زنان به دلیل مشکلاتی نظیر افسردگی دچار بیمیلی جنسی میشوند. از همینرو بسیار اهمیت دارد که روحیه خود را تقویت کرده و در صورت تجربه مشکلات خلقی از یک متخصص برای بهبود شرایط روانی خود کمک بگیرید. اگر علاوه بر کاهش میل جنسی احساس غمگینی یا از دست دادن سایر علاقه مندیهای سابق را نیز در خود مشاهده میکنید مراجعه به درمانگر برای ارزیابی افسردگی برای شما ضرورت دارد.
برای بهبود روابط جنسی خود با همسر میتوانید از روانشناسان یا روانپزشکان متخصص در حیطه سکستراپی کمک بگیرید. آنها با ارزیابی الگوهای رفتاری که میان شما و همسرتان وجود دارد و ریشهیابی عواملی که منجر به تجربه ناکامی در رابطه جنسی میان شما میشود کمک میکنند تا بتوانید به تجربیات جنسی رضایت بخشتری دست پیدا کنید.
برای اطلاع از روند دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.
خیر، این مسئله تا حد زیادی به باورهای فرهنگی و اجتماعی بستگی دارد. بهتر است در این زمینه با همسر خود گفت و گو کنید تا بتوانید در این زمینه به شناخت بیشتری دست پیدا کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق شماره 02122018502 و یا از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.